הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
הזוכה במקום הראשון בתחרות עוגות גבינה לשבועות "יפה בלבן 2012"
הכנת התחתית:
1. לרפד תבנית בניר אפיה. רצוי לשים שקף מסביב על מנת שיהיה קל לשחרר את העוגה לאחר ההקפאה.
2. לשים בקערת זכוכית שמנת מתוקה,חמאה ושוקולד ולהמיס במיקרוגל במשך דקה על חום בינוני. לערבב היטב עם מטרפה,אם לא נמס לגמרי להוסיף עוד כמה שניות במקרוגל עד להמסה מלאה. להוסיף פנימה את פירורי הבסקוויטים והאוראו. לערבב היטב עם כף עץ עד שמתגבש. ניתן גם לערבב ביד אם לא חם מידי . לרפד את תחתית התבנית,ולא את הדפנות,להדק היטב - לא חזק מדי אחרת התחתית תהיה דחוסה וקשה לחיתוך. ולהכניס למקפיא למשך חצי שעה.
מלית גבינה ועוגיות אוראו:
1. להקציף יחד שמנת מתוקה ו-1/2 חב' אינטסט פודינג וניל (40 גר') לקצפת יציבה.
2. להקציף יחד,במהירות בינונית גבינה לבנה,סוכר ואינסטנט פודינג וניל (1/2 חב' ,40 גר') לתערובת אחידה,שהסוכר יימס.
3. לקפל את הקצפת בעזרת מרית לקערה עם תערובת הגבינה,לקפל עד שמתקבלת תערובת אחידה. להוסיף פנימה את עוגיות האוראו קצוצות גס,ולקפל בעדינות.
4.להוציא את התבנית מהמקפיא ולהעביר אליה את תערובת הגבינה. להדק הייטב ולישר. להכניס למקפיא למשך 8 שעות לפחות.
ציפוי שוקולד:
1. לשים בקערת זכוכית שמנת מתוקה,שוקולד מריר ושוקולד חלב קצוצים דק.
2. להמיס במקרוגל בחום בינוני כדקה ולערבב,אם לא נמס לגמרי להוסיף עוד כמה שניות עד להמסה מלאה. לערבב עם מטרפה לקבלת ציפוי חלק ולמזוג מעל העוגה הקפואה.
3. אם רוצים לעטר עם שברי עוגיות אוראו,יש לפזר את שברי העוגיות מעל הציפוי שזה עתה מזגנו מעל העוגה בעודו חם,כדי שהעוגיות ידבקו לציפוי.
ניתן לעטר עם שוקולד לבן מומס,עושים זאת בהמשך,לאחר שחרור העוגה מהתבנית,כשהצפוי קפוא.
מחזירים את העוגה למקפיא לשעה. לאחר שעה, משחררים מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה. לתת לעוגה להפשיר שעה בחוץ ולהעביר אותה למקרר עם כיסוי מתאים,שלא תספוג ריחות וטעמים מהמקרר.
העוגה טובה ליום-יומיים, העוגה נהדרת לאכילה כשהיא חצי קפואה או מופשרת.