עוגת גבינה בחושה עם פטל, פירותית וקלה להכנה | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה בחושה עם פטל

בחושה פירותית קלה וטעימה, אפשר להכתיר אותה בקלות כמושלמת ליד הקפה של אחר הצהריים

מאת: אלונה זוהר
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה בחושה עם פטל
צילום: אלונה זוהר עיצוב: אלונה זוהר
המרכיבים ל8:
  • 150 גרם חמאת תנובה
  • 180 גרם גבינת נפוליאון בטעם טבעי
  • 250 גרם סוכר (כוס+2 כפות)
  • 1/2מקל וניל (תוכנו)
  • 3 ביצים
  • 200 גרם קמח תופח (כוס וחצי)
  • 100 גרם פטל קפוא (מופשר ומסונן)
לקישוט:
  • אבקת סוכר
  • פטל קפוא (מופשר ומסונן)
גודל תבנית: תבנית מוארכת 10x30 ס"מ
הוראות הכנה:
  • 01.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 02.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 03.

          במיקסר עם וו גיטרה, להקציף את החמאה עם הסוכר וביצה אחת. אחרי 5 דקות להוסיף עוד ביצה ו 5 דקות לאחר מכן להוסיף את הביצה השלישית.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 05.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 06.

          להוסיף את הגבינה והווניל ולהמשיך להקציף יחד עוד דקה. מתקבלת תערובת בהירה מאוד ותפוחה.. להנמיך את פעולת המיקסר ולהוסיף את הקמח. להמשיך לעבד במיקסר רק עד איחוד התערובת – לא יותר מכך!

  • 07.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 08.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 09.

          לשמן תבנית אינגליש קייק, להעביר אליה חצי מהתערובת. לפזר באופן אקראי פטל ומעל לצקת את שארית התערובת.

  • 10.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 11.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

  • 12.

          לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה (לבדוק את העוגה אחרי 45 דקות ולראות אם היא מוכנה)

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 13.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 14.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">  לצנן את העוגה היטב, לפדר מעליה אבקת סוכר, לקשט עם פטל.

  • 15.

    0pt;margin-bottom:0cm; margin-left:0cm;margin-bottom:.0001pt;text-align:right;text-indent:-

  • 16.

    0pt; line-height:150%;mso-list:l0 level1 lfo1;background:white;direction:rtl; unicode-bidi:embed">

הכנת? כאן מדרגים
(0)