מתכון עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל

הקינוח המושלם לשבועות – עוגת גבינה אפויה וקלה להכנה עם ציפוי טעים של קרם וניל.

מאת: יפית אבא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל
המרכיבים ל12 מנות:
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל של אוסם
  • 1 שמנת עמידה לקצפת
  • 3 גבינות לבנות 5% קטנות או 500 גרם
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שמנת חמוצה
  • 5 ביצים
הוראות הכנה:
  • 01.

    מפרידים את הביצים, מערבבים עם החלמונים 2 שקיות סוכר וניל,חצי כוס סוכר, 2 כפות קורנפלור, שמנת חמוצה, 2 כפות גבינות 5% ומערבבים הכול.

  • 02.

    מקציפים את החלבונים של הביצה עם חצי כוס סוכר במהירות נמוכה. אחרי ההקצפה מוסיפים את התערובת .

  • 03.

    מכניסים לתבנית משומנת ואופים 40 דקות בחום של 170 מעלות עד שהעוגה מזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    מכבים את התנור ומשאירים עוד 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מכינים את הקרם: מקציפים בקערה כוס חלב, אינסטנט וניל, שמנת מתוקה ומניחים במקרר.

  • 06.

    מוציאים מהתנור וממתינים שהעוגה תתקרר. כשהעוגה קרה מורחים את הקרם.  

הכנת? כאן מדרגים
(55)