• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות גבינה
  • עוגת גבינה אפויה בציפוי ענן פירות יער
ספריית-השף
  • מתכון לעוגת גבינה עם תחתית פיסטוק וציפוי שוקולד
  • עוגת גבינה ותפוזים
  • מתכון לעוגת גבינה חגיגית עם רימונים
  • עוגת גבינה

עוגת גבינה אפויה בציפוי ענן פירות יער

גרסת 2019 לעוגת הגבינה עם פירות היער הקלאסית! כמה שהיא מרשימה, ככה פשוטה להכנה. את זאת אתם חייבים לנסות

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נטלי לוין \ צילום : דן פרץ \ עיצוב : נורית קריב
דרג:
עוגת גבינה אפויה בציפוי פירות יער
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 12 סוג תבנית / כלי: תבנית בקוטר 24 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבסיס:
  • 250 גרם ביסקוויטים מסוג פתי בר
  • 120 גרם חמאת תנובה, מומסת
  • אפשרות: ניתן להשתמש בבצק פריך מתוק מעדנות, מופשר לפי הוראות היצרן
  • למלית הגבינה:
  • 1 גביע (850 גרם) בלילה להכנת עוגת גבינה השף הלבן
  • 1 כוס (200 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קורט מלח
  • קליפה מגוררת מלימון אחד
  • 5 ביצים בגודל L, בטמפרטורת החדר
  • 1/2 כוס (70 גרם) קורנפלור
  • לקרם היוגורט ופירות היער:
  • 1/3 שקית (100 גרם) תערובת פירות יער קפואים סנפרוסט
  • 1 גביע (200 גרם) יוגורט יופלה לבן טבעי 3%
  • 1/2 כוס (60 גרם) אבקת סוכר
  • 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת להקצפת קרם וניל השף הלבן, קרה
  • לקישוט:
  • אוכמניות טריות או כל פרי יער אחר שאוהבים

איך מכינים:

1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
2. הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון לאבקה דקה. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים לחים. מעבירים לתבנית ומהדקים  לתחתית ולדופנות. אופים כ-10 דקות, עד להתייצבות ומעט הזהבה.  מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות.
3. המלית: שמים בקערה גדולה את הבלילה להכנת עוגת גבינה, הסוכר, תמצית הווניל, המלח וקליפת הלימון וטורפים לתערובת אחידה. ממשיכים לטרוף ומוסיפים את הביצים, בזו אחר זו. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים רק עד שהוא נטמע בבלילה .
4. יוצקים את המלית על הבסיס. אופים 90-60 דקות, עד שהעוגה זהובה, תפוחה ורוטטת קלות במרכז. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני הציפוי.
5. הקרם: טוחנים את פירות היער במעבד מזון או בבלנדר למחית אחידה. שמים בקערת המיקסר את היוגורט, אבקת הסוכר והשמנת קרם וניל ומקציפים לקרם אחיד ויציב מאוד. מוסיפים את מחית פירות היער ומקפלים אותה לתוך הקרם רק עד שמתקבל מראה משויש. יוצקים את הקרם על העוגה ומקשטים באוכמניות. מעבירים למקרר ל-15 דקות לפחות לפני ההגשה, להתייצבות.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מתכון לעוגת גבינה עם תחתית פיסטוק וציפוי שוקולד
  • עוגת גבינה ותפוזים
  • מתכון לעוגת גבינה חגיגית עם רימונים
  • עוגת גבינה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו