הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
גרסת 2019 לעוגת הגבינה עם פירות היער הקלאסית! כמה שהיא מרשימה, ככה פשוטה להכנה. את זאת אתם חייבים לנסות
1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים את התבנית.
2. הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים במעבד מזון לאבקה דקה. מוסיפים את החמאה ומעבדים עד שמתקבלים פירורים לחים. מעבירים לתבנית ומהדקים לתחתית ולדופנות. אופים כ-10 דקות, עד להתייצבות ומעט הזהבה. מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-160 מעלות.
3. המלית: שמים בקערה גדולה את הבלילה להכנת עוגת גבינה, הסוכר, תמצית הווניל, המלח וקליפת הלימון וטורפים לתערובת אחידה. ממשיכים לטרוף ומוסיפים את הביצים, בזו אחר זו. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים רק עד שהוא נטמע בבלילה .
4. יוצקים את המלית על הבסיס. אופים 90-60 דקות, עד שהעוגה זהובה, תפוחה ורוטטת קלות במרכז. מצננים לטמפרטורת החדר, מכסים ומעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות לפני הציפוי.
5. הקרם: טוחנים את פירות היער במעבד מזון או בבלנדר למחית אחידה. שמים בקערת המיקסר את היוגורט, אבקת הסוכר והשמנת קרם וניל ומקציפים לקרם אחיד ויציב מאוד. מוסיפים את מחית פירות היער ומקפלים אותה לתוך הקרם רק עד שמתקבל מראה משויש. יוצקים את הקרם על העוגה ומקשטים באוכמניות. מעבירים למקרר ל-15 דקות לפחות לפני ההגשה, להתייצבות.