הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגיות פריכות טעימות מאוד בניחוח קינמון. המלצה: ארזו צמד (רק צמד, כדי לא להתפתות ליותר) לקפה בעבודה.
1. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון; 160 מעלות בתוכנית טורבו). משמנים תבנית מלבנית 25x38 ס"מ (או תבנית אחרת ששטחה דומה), ומרפדים את תחתיתה ואת דופנותיה בנייר אפייה.
2. במעבד המזון טוחנים את פתיתי שיבולת השועל עם קמח הכוסמין לתערובת אבקתית. מוסיפים מלח, אבקת אפייה, קינמון, ממתיקים וסובין, ומפעילים בפולסים כדי לערבב יחד את כל המצרכים. מוסיפים חמאה ומעבדים לתערובת פירורית עדינה. מוסיפים סילאן וביצים ומעבדים לבצק אחיד. מעבירים את התערובת לקערה, מוסיפים אגוזים, גרעיני חמנייה ושוקולד־צ'יפס ומערבבים במזלג.
3. משטחים את תערובת העוגיות על תחתית התבנית בשכבה בעובי אחיד. בסכין חדה חותכים את הבצק ל־32 מרובעים. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 25 דקות, עד שהבצק זהוב ונוקשה.
4. מוציאים את התבנית מהתנור, ומנמיכים את חום התנור ל־130/140 מעלות. מפרידים בין העוגיות בסכין חדה. מחזירים את התבנית ל־15 דקות ייבוש בתנור. מוציאים מהתנור ומצננים בתבנית. מאחסנים בקופסה בעלת מכסה אטום.