מתכון עוגיות שוקולד תפוז מהירות הכנה | השף הלבן

עוגיות שוקולד תפוז מהירות הכנה

עוגיות פריכות בציפוי שוקולד ועיטור קליפות הדרים מסוכרות

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגיות שוקולד תפוז מהירות הכנה
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל12 יחידות:
  • 1 חבילה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
  • 2/3 מיכל (160 מ"ל) שמנת מתוקה 32% מסדרת "השף הלבן"
  • 100 גרם מרמלדת תפוז
  • חופן קליפות תפוז מסוכרות, קצוצות גס
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מגלגלים את הבצק המוכן של מעדנות על גבי משטח עבודה. בעזרת חותכן עוגיות קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 5 ס"מ בערך. מעבירים לתבנית, מפדרים באבקת סוכר ואופים בתנור עד להזהבה, 10-15 דקות. מעבירים לרשת לצינון.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 03.

    כשהעוגיות התקררו מכינים את הציפוי: מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה עדינה. יוצקים את השמנת מעל השוקולד וממתינים 5 דקות. מערבבים לתערובת חלקה וסמיכה.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 04.

    מניחים במרכז כל עוגיה כפית מרמלדת תפוז ומורחים לשכבה אחידה. יוצקים מעל העוגיות את גנאש השוקולד, מניחים קליפות תפוז מסוכרות ושומרים בצד עד שהשוקולד התקרר והפך מוצק. שומרים בכלי אטום במקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(329)