עוגיות קוקוס
עוגיות קוקוס טעימות המוגשות לצד כוס תה נענע ומרווה
עד 20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
המרכיבים למנות 12:
- 1.1/4 כוסות סוכר לבן
- 4 ביצים
- 2.5 כוסות קוקוס לבן
- 1 שקית סוכר וניל
- שקדים קלופים
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנת העוגיות:
-
02.
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
-
03.
טורפים היטב את הביצים עד קבלת מרקם תפוח ובהיר.
-
04.
מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
-
05.
יוצקים את התערובת בעזרת כף אל מנג'טים מנייר. מעל כל עוגייה מעמידים שקד קלוף ניצב.
-
06.
מעבירים לתנור לאפיה של 10-12 דקות לערך. מכינים את התה:
טיימר מופעל
-
07.
מרתיחים בקומקום או פינג'ן מים ומוסיפים אליו את צרור עלי נענע, המרווה הסוכר והתיון. יוצקים לכוסות דרך מסננת.
-
08.
מגישים את עוגיות הקוקוס עם התה.
הכנת? כאן מדרגים