מתכון עוגיות סמורס Smores cookies | השף הלבן

עוגיות סמורס Smores cookies

מתכון נפלא לעוגיות במילוי מרשמלו ושוקולד שמכינים בקלות

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגיות סמורס Smores cookies
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים ל50 עוגיות:
  • 1 יחידה (900 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה
  • אבקת סוכר
  • שקית מרשמלו
  • שוקולד מריר/ חלב
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    על גבי משטח עבודה, מגלגלים את הבצק הפריך. בוזקים מעל אבקת סוכר בשכבה אחידה ובעזרת חותכן עוגיות או כוס הפוכה קורצים עיגולים, או כל צורה אחרת.

  • 03.

    בעזרת מזלג דוקרים את פני הבצק, מניחים בתבנית ואופים עד להזהבה, כ-15-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 04.

    מניחים על רשת לצינון לפני שמעבירים לקופסה אטומה.

  • 05.

    בקומזיץ: מניחים על עוגיה 1-2 קוביות שוקולד. בעזרת שיפוד צולים מרשמלו עד לחריכה. בזהירות ובמהירות מניחים את המרשמלו על העוגיה עם השוקולד, מכסים עם עוגיה נוספת ולוחצים קלות. חוזרים על הפעולה עם יתר העגוגיות והמרשמלו.

הכנת? כאן מדרגים
(294)