מתכון עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח | השף הלבן

עוגיות אגוזי לוז ושוקולד לפסח

עוגיות נימוחות וכשרות לפסח הנאפות מבלילת שוקולד, מרציפן, אגוזי לוז, שקדים וקוקוס

מאת: יפה ימין
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגיות אגוזי לוז ושוקולד
המרכיבים ל30 יחידות:
  • 200 גר` אגוזי לוז קלויים וטחונים גס
  • 200 גר` שקדים טחונים גס
  • 150 גר` קוקוס
  • 1 כפית תמצית שקדים
  • 300 גר` מרציפן מגורר גס
  • 3 ביצים בגודל L
  • 1/4 כוס מים
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 200 גר` שוקולד מריר
  • 3 כפות שמן קנולה
הוראות הכנה:
  • 01.

    במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים היבשים, להוסיף ביצים ומים לערבב עוד עד לאיחודהחומרים.

  • 02.

    בידיים רטובות ליצור כדורים או אצבעות קטנות להניח בתבנית אפיה מרופדת בניר אפייה.

  • 03.

    לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-20 דק` עד להזהבה. לשים לב לא לייבש את העוגיותכי אז תאבד העסיסיות לצנן היטב.

  • 04.

    להמיס במיקרוגל שוקולד ושמן, לערבב היטב ולטבול את העוגיות בשוקולד המומס.

הכנת? כאן מדרגים
(63)