הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
איזה טעים! דור משה עם מתכון לרוגלך פטנט ממכרים שמכינים במהירות בזכות השימוש בבצק מלאווח קפוא.
1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
2. להכנת סירופ הסוכר, מניחים בסיר קטן את המים והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים כשתי דקות נוספות ומכבים את הלהבה.
3. בקערה בינונית, מערבבים את גבינת השמנת, ריבת החלב והקוקוס הטחון.
4. מרדדים עלה מלאווח בין שתי ניירות אפייה עד שהבצק גודל בערך ב30%. מורחים כשליש מהמלית על הבצק, מרדדים עלה מלאווח נוסף ומכסים בעזרתו את המלית. בעזרת גלגלת פיצה/ סכין חדה, מחלקים את עיגול הבצק ל-8 חלקים שווים (כמו משולשי פיצה). מרימים כל חלק, מותחים אותו מעט בידיים על מנת שיתארך ומגלגלים לצורת רוגלך. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
5. ממשיכים כך עם ארבעת העלים הנוספים. מניחים את המאפים עם מעט רווחים ביניהם, ואופים כ-20-25 דקות, עד שהמאפים משחימים. מברישים את המאפים בהרבה סירופ ומגישים.