פבלובה עם קרם מסקרפונה-דבש ורימונים | השף הלבן

פבלובה עם קרם מסקרפונה-דבש ורימונים

קינוח קלאסי אך קליל. מרנג ביתי טעים בהרבה מהקנוי אבל אם צריך לקצר זמנים אפשר להשתמש בנשיקות קנויות

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
פבלובה עם קרם מסקרפונה-דבש ורימונים
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל6-10:
  • 4 חלבונים מביצים גדולות
  • 200 גרם אבקת סוכר
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 2 כפיות חומץ
למילוי:
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה "השף הלבן" בטמפרטורת החדר
  • 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
  • 1 כפית קליפת ליים או לימון
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כוס גרעיני רימונים
  • תוכן מ 4 פסיפלורה
הוראות הכנה:
  • 01.

    מקציפים חלבונים וכשמתחיל להיווצר קצף מוסיפים אבקת סוכר בהדרגה. מוסיפים גם קורנפלור וחומץ תוך כדי הקצפה.

  • 02.

    מצפים תבנית בנייר אפייה ומחממים תנור ל 150 מעלות. בעזרת כף או שקית זילוף יוצרים עיגולי קצף בתבנית (או רוצים עיגולים מדויקים משרטטים עיגולים על נייר האפייה לפני ציפוי התבנית וממלאים אותם קצף). משאירים 3-4 ס"מ רווח בניהם כי הקצף תופח מעט באפייה.

  • 03.

    יש שתי אפשרויות לאפות: למרנג שתוכו מרקם מרשמלו אופים כשעה עד שפני המרנג יבשים. למרנג יבש ובהיר, מורידים את חום התנור ל 100-110 מעלות ואופים כ 4 שעות. מצננים.

  • 04.

    טורפים מסקרפונה, שמנת, קליפת ליים ודבש לקרם חלק. מניחים מרנג על צלחת הגשה, עורמים קרם, רימונים ופסיפלורה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)