מתכון עוגת שוקולד צ'יפס | השף הלבן

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפ מושלמת וטעימה

מאת: לוסי יאן-פיתאל
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת שוקולד צ'יפס
המרכיבים למנות 20:
  • 200 גרם חמאה מומסת (או כוס שמן קנולה)
  • 1.5 כוסות סוכר לבן
  • 3 ביצים
  • 1.5 גביעי אשל
  • 2.5 כוסות קמח תופח
  • כוס שוקולד צ'יפ (אפשר לערבב בין לבן לשחור לפי טעמכם)
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים מראש את התנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    מערבבים את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    מוסיפים חצי מכמות האשל וחצי מכמות הקמח ומערבבים היטב. מוסיפים את האשל והקמח הנותרים ומערבבים שוב.

  • 04.

    מוסיפים את השוקולד צ'יפ ומערבבים היטב עם כף.

  • 05.

    מעבירים את הבלילה לתבנית חד פעמית של 20X30 ס"מ ואופים כ-30-40 דקות עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(79)