עוגת קסטה גלידת גבינה ושוקולד מריר מרעננת וטעימה | השף הלבן

מתכון לעוגת קסטה גלידת גבינה ושוקולד מריר

ערבה שלוש מפנקת אותנו עם מתכון לעוגת שכבות קייצית במיוחד

מאת: ערבה שלוש
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מתכון לעוגת קסטה גלידת גבינה ושוקולד מריר
המרכיבים ל2 עוגות אינגליש קייק 20 מנות:
לתחתית:
  • חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד
למוס גבינה:
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%/9%
  • חצי כוס סוכר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • 1 פודינג וניל צרפתי
למוס שוקולד:
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד מריר
  • חצי כוס חלב
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
לקישוט:
  • פקאנים מסוכרים קצוצים כ-10 יחידות
הוראות הכנה:
  • 01.

    מניחים ביסקוויטים בטעם שוקולד בתחתית שתי תבניות אינגליש קייק ארוכות.

  • 02.

    מקציפים את מוס הגבינה לקצפת יציבה.

  • 03.

    מחלקים ל-2 הפסים, מרפדים בעוד שכבת ביסקוויטים.

  • 04.

    מקציפים את קציפת השוקולד למוס יציב ומחלקים ל-2 הפסים.

  • 05.

    ממיסים בבאן מארי/מיקרו את חומרי הציפוי ליצירת גנאש חלק.

  • 06.

    מצפים את שתי הפסים בצורה שווה.

  • 07.

    מקפיאים מינימום 5 שעות, מפזרים פירורי אגוזי פקאן קצוצים ופורסים לפרוסות. ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1461)