מתכון עוגת מוס שוקולד קפואה | השף הלבן

עוגת מוס שוקולד קפואה

עוגת מוס על מצע ביסקוויטים, מתכון קליל לאירוח משובח

מאת: לאה שקורי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עוגת מוס שוקולד קפואה
המרכיבים ל12 מנות:
  • 130 גרם ביסקויטים טחונים בהירים או בטעם שוקולד = 17 ביסקויטים
  • 60 גרם חמאה מומסת
  • 2 קופסאות גבינת פילדלפיה למריחה (גבינת 30% שומן במיכל פלסטיק) = 230 גרם כל מיכל
  • 1 פחית חלב מרוכז ממותק (397 גרם תוצרת הולנדית בלבד)
  • 120 גרם שוקולד מריר כ- 60% מוצקי קקאו - מומס וצונן
  • 1 קרטון שמנת מתוקה 38%
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים את פירורי הביסקויטים עם החמאה המומסת והחמה. מהדקים לתחתית התבנית.

  • 02.

    בקערת מיקסר בעזרת המקצף טורפים את הגבינה עד שהיא מתרככת וחלקה.

  • 03.

    בהדרגה מוסיפים את החלב המרוכז והשוקולד המומס.

  • 04.

    יוצקים פנימה את השמנת המתוקה ולהמשיך להקציף עד קבלת תערובת אחידה ומוסית.

  • 05.

    יוצקים את מוס השוקולד על התחתית בתבנית ומיישרים. מכסי בנייר כסף ומקפיאים למשך 6 שעות או לכל הלילה.

  • 06.

    לפני ההגשה, מוציאים מהפריזר למשך 10-15 דקות.  

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(101)