עוגת גבינה קרה עם ריבת חלב טעימה להפליא | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה קרה עם ריבת חלב

עוגת גבינה מהממת על מצע בצק פריך, בתוספת ריבת חלב מתקתקה שהופכת את העוגה למעדן של ממש

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קל רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה קרה עם ריבת חלב
המרכיבים ל12 מנות / תבנית בגודל 26 ס"מ:
לתחתית:
  • 250 גרם ביסקוויטים בטעם קרמל מפוררים
  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
לבלילה:
  • 2.5 קופסאות שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
  • 1/3 כוס סוכר
  • כף וחצי גדושות מאד ריבת חלב
  • 1.5 קופסות גבינה לבנה 5% "תנובה"
  • 100 גרם ביסקוויטים בטעם קרמל שבורים גס
לציפוי:
  • 1.5 כפות גדושות ריבת חלב
  • 1/3 מיכל שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים יחד היטב את חומרי התחתית ומשטחים בתבנית. מכניסים למקפיא ובינתיים מכינים את הבלילה.

  • 02.

    מקציפים יחד את השמנת והסוכר עד לקצפת רכה. מוסיפים את ריבת החלב והגבינה ומערבבים עד שהכל אחיד.

  • 03.

    מוסיפים את שברי הביסקוויט ומערבבים בעדינות.

  • 04.

    שופכים את הבלילה על התחתית ומכניסים להקפאה כשעה.

  • 05.

    ממיסים יחד את השמנת וריבת החלב, מצננים לטמפרטורת החדר.

  • 06.

    מפזרים את הציפוי על העוגה ומקפיאים כ-8 שעות.

  • 07.

    יש להפשיר כשעה במקרר לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(213)