מתכון עוגיות סנדוויץ׳ מעוטרות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

עוגיות סנדוויץ׳ מעוטרות

קשה להאמין שאת המראה המעוטר והמושקע של העוגיות יוצרים בעזרת פסטה פנה. אפשר להכין עוגיות מעוטרות גם ללא מלית או לגוון את המילוי עם כל ממרח מתוק שאוהבים

מאת: אורלי פלאי ברונשטיין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל25 עוגיות:
  • 1 גליל (450 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר על פי הוראות היצרן
למילוי:
  • 1 כוס ממרח שוקולד (250 גרם) / ריבת חלב (400 גרם) / ממרח חלבה (400 גרם) / ריבה (330 גרם)
להגשה:
  • אבקת סוכר
גודל תבנית: פסטה פנה, תבנית תנור
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    פורסים את הבצק על משטח עבודה. בעזרת כוס או קורצן עוגיות קורצים ממנו 50 עיגולים בקוטר 5 ס״מ.

  • 03.

    מסדרים חצי מכמות העוגיות בתבנית עם נייר אפייה.

  • 04.

    על היתר מטביעים עיטור של פרח באמצעות לחיצה עמוקה של החלק האלכסוני של פסטה פנה מס' פעמים במרווחים שווים במעגל. מניחים בתבנית עם נייר אפייה.

  • 05.

    אופים 12-15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב. מצננים לחלוטין.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 06.

    מורחים על העוגיות החלקות כפית גדושה מן הממרח (אפשר בזילוף או סכין מריחה) ומניחים עוגייה מעוטרת מעל. שומרים בקופסה אטומה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)