• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות שמרים
  • שושני שמרים שוקולד עם זיגוג לבן
ספריית-השף
  • מתכון לעוגת שמרים מלוחה במלית עגבניות מיובשות וגבינת פטה כבשים
  • עוגות שמרים אישיות
  • עוגת שמרים טירמיסו
  • רולדת שמרים חלומית עם שלל פירות יבשים

שושני שמרים שוקולד עם זיגוג לבן

עוגת השמרים האהובה בגרסה טבעונית

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
 שושני שמרים שוקולד עם זיגוג לבן
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ פרווה
כמות מנות: 12 סוג תבנית / כלי: תבנית עגולה בקוטר 26 או 2 אינגלישקייק
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לבצק:
  • 3 כוסות (420 גרם) קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1/3 כוס מים
  • 1/2 כוס משקה סויה או שקדים "תנובה"
  • 1/3 כוס שמן
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כפית קינמון או קליפת לימון מגוררת או תמצית וניל
  • 1/4 כפית מלח
  • למילוי שוקולד:
  • 1 מעדן סויה בטעם שוקולד "תנובה"
  • 1 כף קקאו
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר מגורר גס או קצוץ
  • לזיגוג:
  • 50 גרם אבקת סוכר
  • 2-3 כפות משקה קוקוס שקדים "תנובה"

איך מכינים:

1. שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מערבל. בעזרת וו הלישה מערבבים ידנית לעיסה גושית (כדי למנוע התעופפות קמח כשמפעילים את המערבל). מרכיבים את וו הלישה ומערבלים כ 5-6 דקות לבצק גמיש ואחיד. מכסים בנילון רופף ומתפיחים כשעה-שעה וחצי עד השבצק מכפיל נפחו.
2. מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים למלבן בגודל של כ 40*30 ס"מ ובעובי של כ 3/4 ס"מ. מורחים את המעדן על הבצק, מפזרים קקאו, סוכר ושוקולד.
3. מגלגלים את הבצק לרולדה ובעזרת סכין חדה חותכים מקטעים של כ 3-4 ס"מ. מעמידים את המקטעים בתבנית המשומנת במרחק של כ 1.5-2 ס"מ זה מזה. מכסים בנילון ומניחים ליד התנור המתחמם לכ 20 דקות עד שהשבלולים תופחים. אופים כ 25 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מצננים כ 15 דקות.
4. מערבבים אבקת סוכר ומשקה סויה או שקדים לעיסה. מזלפים על העוגה ומגישים.






אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד עוגות שמרים מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של עוגות שמרים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • מתכון לעוגת שמרים מלוחה במלית עגבניות מיובשות וגבינת פטה כבשים
  • עוגות שמרים אישיות
  • עוגת שמרים טירמיסו
  • רולדת שמרים חלומית עם שלל פירות יבשים
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו