הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגת השמרים האהובה בגרסה טבעונית
1. שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מערבל. בעזרת וו הלישה מערבבים ידנית לעיסה גושית (כדי למנוע התעופפות קמח כשמפעילים את המערבל). מרכיבים את וו הלישה ומערבלים כ 5-6 דקות לבצק גמיש ואחיד. מכסים בנילון רופף ומתפיחים כשעה-שעה וחצי עד השבצק מכפיל נפחו.
2. מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים תבנית. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח קלות ומרדדים למלבן בגודל של כ 40*30 ס"מ ובעובי של כ 3/4 ס"מ. מורחים את המעדן על הבצק, מפזרים קקאו, סוכר ושוקולד.
3. מגלגלים את הבצק לרולדה ובעזרת סכין חדה חותכים מקטעים של כ 3-4 ס"מ. מעמידים את המקטעים בתבנית המשומנת במרחק של כ 1.5-2 ס"מ זה מזה. מכסים בנילון ומניחים ליד התנור המתחמם לכ 20 דקות עד שהשבלולים תופחים. אופים כ 25 דקות עד שהעוגה מזהיבה. מצננים כ 15 דקות.
4. מערבבים אבקת סוכר ומשקה סויה או שקדים לעיסה. מזלפים על העוגה ומגישים.