• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות שוקולד
  • מתכון לסופלה שוקולד חם
ספריית-השף
  • טריקולד - עוגת שלושת השוקולדים
  • עוגת שוקולד קרמבו לפסח
  • עוגת קרלו
  • עוגת מוס בשלושה צבעים

מתכון לסופלה שוקולד חם

קינוח חובה לחובבי השוקולד: סופלה עשיר של שוקולד עם קוביית שוקולד לבן

מאת: אורי בן עזרא
דרג:
מתכון לסופלה שוקולד חם
עד 20 דקות \ שף מקצוען - קשה \ חלבי
כמות מנות: 8 מנות/תבניות אישיות עגולות חד פעמיות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 120 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 כפות אבקת קקאו
  • 4 ביצים מופרדות
  • ברנדי
  • 8-10 קוביות שוקולד לבן
  • אבקת סוכר

איך מכינים:


1. מחממים את התנור בחום של 180 מעלות.
2. בקערה אחת ממיסים את השוקולד בסיר אדים כפול, מוסיפים את החמאה ומערבבים. מוסיפים באיטיות תוך ערבוב
את הקקאו ואת הברנדי.
3. מפרידים את הביצים. מקציפים את החלמונים בנפרד ומוסיפים לשוקולד.
4. בקערה שניה מקציפים את החלבונים במיקסר במהירות מקסימלית, מוסיפים את הסוכר תוך כדי הקצפה עד שיש קצף לבן וסמיך קצת. מקפלים את הקצף לתוך השוקולד.
5. לוקחים את התבניות האישיות, "מקמחים" אותן באבקת סוכר ומוזגים את הבלילה לתבניות. אפשר להטביע 2-1 קוביות שוקולד לבן.
6. מכניסים לתנור לכ-20 דקות עד שהסופלה הופך לקצת קשה מלמעלה, והשוקולד מלמטה נוזלי.
7. מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד עוגות שוקולד מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של עוגות שוקולד.

שאלות ותשובות:

  • -+ 1. מתאים להקפאה?
    כן. לפני האפייה.
  • -+ 2. מתאים להכנה מראש?
    כן. אפשר להכין ולשמור במקרר (מכוסה) יום־יומיים לפני האפייה.
  • -+ 3. אפשר להפוך לפרווה?
    כן. מחליפים את החמאה בשומן לא חלבי כמו מרגרינה או שמן קוקוס; משתמשים בשוקולד מריר פרווה לתערובת הסופלה ולמילוי.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • טריקולד - עוגת שלושת השוקולדים
  • עוגת שוקולד קרמבו לפסח
  • עוגת קרלו
  • עוגת מוס בשלושה צבעים
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו