• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות יום הולדת
  • עוגת מסקרפונה ועוגיות לוטוס
ספריית-השף
  • עוגת טירמיסו
  • עוגת דבש בשכבות עם קרם מסקרפונה
  • מקרון טרמיסו - מקרון קפה במילוי מסקרפונה עם בזיקה של קקאו
  • עוגת שוקולד מושלמת

עוגת מסקרפונה ועוגיות לוטוס

עוגת ביסקוויטים קלת הכנה בטעם עשיר ומשובח.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
עוגת מסקרפונה ועוגיות לוטוס
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 8 סוג תבנית / כלי: תבנית מוארכת עמוקה 24x9 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 גביע (250 גרם) גבינת מסקרפונה "השף הלבן"
  • 4 כפות (60 מ"ל) סירופ מייפל 100% טבעי
  • 2 כפות רום (משקה, לא תמצית)
  • 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • 3 שקיקים (30 גרם) סוכר וניל
  • ½ כוס מזרה שוקולד חלב (או שוקולד חלב מגורר דק)
  • 24-21 עוגיות לוטוס

איך מכינים:

1. בקערה בינונית מערבלים יחד גבינת מסקרפונה, סירופ מייפל ורום לתערובת חלקה. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבלים היטב.
2. בקערה שנייה מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל לקצפת יציבה. מערבבים שליש מכמות הקצפת לתוך תערובת המסקרפונה ומקפלים את הקצפת הנותרת לתוך התערובת. מוסיפים ¼ כוס מזרה שוקולד ומערבבים בתנועות קיפול כדי לפזר את השוקולד בתערובת.
3. מסדרים שורה של עוגיות לוטוס על תחתית תבנית מוארכת 24x9 ס"מ (אני משתמשת בתבנית מתפרקת עם דופנות סיליקון; אם משתמשים בתבנית לא מתפרקת, משמנים אותה ומרפדים את התחתית ואת שתי הדפנות הארוכות במלבן של נייר אפייה). מורחים על העוגיות שליש מכמות הקרם. חוזרים על הנחת השכבות פעמיים נוספות. מחליקים היטב את פני שכבת הקרם העליונה וזורים עליה את מזרה השוקולד הנותר. עוטפים בניילון דביק ומקררים במשך 8 שעות לפחות (השהות במקרר נועדה לאפשר לעוגיות לספוג נוזלים מהקרם ולהתרכך). 3 שעות לפחות לפני ההגשה, מעבירים את התבנית למקפיא. לפני ההגשה מחלצים את העוגה מהתבנית. מגישים קפוא או קפוא למחצה.




אהבתם את המתכון? מעוניינים לטעום עוד עוגות יום הולדת מבית השף הלבן? היכנסו לעמוד הלובי של עוגות יום הולדת.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • עוגת טירמיסו
  • עוגת דבש בשכבות עם קרם מסקרפונה
  • מקרון טרמיסו - מקרון קפה במילוי מסקרפונה עם בזיקה של קקאו
  • עוגת שוקולד מושלמת
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו