הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגת ביסקוויטים קלת הכנה בטעם עשיר ומשובח.
1. בקערה בינונית מערבלים יחד גבינת מסקרפונה, סירופ מייפל ורום לתערובת חלקה. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבלים היטב.
2. בקערה שנייה מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל לקצפת יציבה. מערבבים שליש מכמות הקצפת לתוך תערובת המסקרפונה ומקפלים את הקצפת הנותרת לתוך התערובת. מוסיפים ¼ כוס מזרה שוקולד ומערבבים בתנועות קיפול כדי לפזר את השוקולד בתערובת.
3. מסדרים שורה של עוגיות לוטוס על תחתית תבנית מוארכת 24x9 ס"מ (אני משתמשת בתבנית מתפרקת עם דופנות סיליקון; אם משתמשים בתבנית לא מתפרקת, משמנים אותה ומרפדים את התחתית ואת שתי הדפנות הארוכות במלבן של נייר אפייה). מורחים על העוגיות שליש מכמות הקרם. חוזרים על הנחת השכבות פעמיים נוספות. מחליקים היטב את פני שכבת הקרם העליונה וזורים עליה את מזרה השוקולד הנותר. עוטפים בניילון דביק ומקררים במשך 8 שעות לפחות (השהות במקרר נועדה לאפשר לעוגיות לספוג נוזלים מהקרם ולהתרכך). 3 שעות לפחות לפני ההגשה, מעבירים את התבנית למקפיא. לפני ההגשה מחלצים את העוגה מהתבנית. מגישים קפוא או קפוא למחצה.