מוס עם פירות וקראמבל
קינוח שכבות אישי המורכב מכמה טעמים: קראמבל פריך, מוס מתוק שוקולד ופרי. ההשקעה לגמרי שווה את התוצאה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קל
רמת מיומנות
צילום: לירן קפל
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4:
- 4 כפות פולי קקאו
- 1 כוס ענבים כהים חצויים
- 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
לקראמבל:
- 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 3/4 כוס קמח
- 1 כפית קינמון
- 4 כפות סוכר
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שוקולד לבן
- 2 מכלי שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה בעזרת מזלג את מרכיבי הקראמבל ואופים בתבנית כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
טיימר מופעל
-
02.
מניחים קוביות שוקולד בשתי קעריות נפרדות
-
03.
בכל קערית מניחים חצי מקרם הווניל וממיסים על באן מארי או במיקרוגל, מכניסים למקרר לשעה.
-
04.
שופכים מחצית מהמיכל השני בכל קערה ומקציפים, מקפלים לכל קערה מחצית מהמסקרפונה.
-
05.
ומעבירים לשקית זילוף
-
06.
בכל כוס הגשה מניחים קרם שוקולד ומעל קראמבל מעל מזלפים קרם וניל, מניחים קרמבל, פירות ופולי קקאו
-
07.
שומרים בקירור עד להגשה.
הכנת? כאן מדרגים