מוס עם פירות וקראמבל – קינוח שכבות אישי | השף הלבן

מוס עם פירות וקראמבל

קינוח שכבות אישי המורכב מכמה טעמים: קראמבל פריך, מוס מתוק שוקולד ופרי. ההשקעה לגמרי שווה את התוצאה

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
מוס עם פירות וקראמבל
צילום: לירן קפל עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל4:
  • 4 כפות פולי קקאו
  • 1 כוס ענבים כהים חצויים
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן
לקראמבל:
  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 3/4 כוס קמח
  • 1 כפית קינמון
  • 4 כפות סוכר
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 גרם שוקולד לבן
  • 2 מכלי שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
הוראות הכנה:
  • 01.

    מערבבים בקערה בעזרת מזלג את מרכיבי הקראמבל ואופים בתבנית  כ- 20 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 02.

    מניחים קוביות שוקולד בשתי קעריות נפרדות

  • 03.

    בכל קערית מניחים חצי מקרם הווניל וממיסים על באן מארי או במיקרוגל, מכניסים למקרר לשעה.

  • 04.

    שופכים מחצית מהמיכל השני בכל קערה ומקציפים, מקפלים לכל קערה מחצית מהמסקרפונה.

  • 05.

    ומעבירים לשקית זילוף

  • 06.

    בכל כוס הגשה מניחים קרם שוקולד ומעל קראמבל מעל מזלפים קרם וניל, מניחים קרמבל, פירות ופולי קקאו

  • 07.

    שומרים בקירור עד להגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(4)