קינוח כנאפה גבינות ודובדבנים | השף הלבן

מאפה כנאפה דובדבנים

מאפה כנאפה אישי הוא הקינוח הכי ממכר שתכינו, בתוך כל אחד מהמאפים הקטנים מתחבא דובדבן שיוצר את איזון הטעמים המושלם בין גבינה מלוחה, סירופ מתוק ושערות קדאיף

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
כנאפה במילוי דובדבן
צילום: אריאל בן חמו
המרכיבים ל6:
  • 150 גרם שערות קדאיף מופרדות
  • 100 גרם חמאה "תנובה"
למילוי:
  • 200 גבינת גבינת כנען תנובה
  • 100 גרם גבינת עיזים פרומעז COLLECTION
  • 6 דובדבנים מגולענים
לסירופ:
  • 1/2 כוס מים
  • 1/2 כוס סוכר
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות בתוכנית טורבו.

  • 02.

    ממיסים את החמאה במיקרוגל ובעזרת מברשת משמנים בעדינות את תבנית המאפינס, את שארית החמאה שופכים על שערות הקדאיף ומערבבים כך שכל השערות יצופו בחמאה.

  • 03.

    יוצרים שכבה דקה של שערות קדאיף בתחתית כל שקע מאפינס.

  • 04.

    מערבבים לאיחוד את הגבינות ומניחים במרכז כל מאפינס כף מהמלית, חשוב לשים לב שהגבינה במרכז ולא מגיעה לצדדים.

  • 05.

    מעל לגבינה מניחים דובדבן, סוגרים בשכבה נוספת של כנאפה ומהדקים בצדדים.

  • 06.

    אופים כ 17-23 דקות או עד שהכנאפה זהוב מכל הצדדים.

    טיימר מופעל
    00:23:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)