עוגות אננס אישיות הפוכות | השף הלבן

עוגות אננס אישיות הפוכות

עוגת האננס ההפוכה עושה קאמבק קיצי ומרענן, והפעם היא משודרגת לעוגות אננס הפוכות אישיות, רכות ועסיסיות שמכינים בקלות בתבנית מאפינס.

מאת: ענבל לביא
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
צילום: שני בריל עיצוב: טל סיון ציפורין
המרכיבים ל12 יחידות:
לציפוי אננס וסוכר חום
  • 1 שקית (300 גרם) אננס חתוך מוקפא
  • 1/3 כוס דחוסה (80 גרם ) סוכר חום כהה
  • 100 גרם חמאה, מומסת ומצוננת
לעוגה:
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס ועוד 2 כפות (120 גרם)סוכר לבן
  • 2 ביצים L, טרופות
  • 1 כוס (140 גרם) קמח, מנופה
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 1כפיות הל טחון (לא חובה אך מומלץ)
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס פחות כף (100 מ"ל) חלב
  • 1 כף רום
  • 1 כפית תמצית וניל
הוראות הכנה:
  • 01.

    0pt;text-align:right; text-indent:-

  • 02.

    0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction:rtl;unicode-bidi:embed">

  • 03.

          לציפוי אננס וסוכר חום: מעבירים את הסוכר החום לקערה, יוצקים מעל את החמאה המומסת ומערבבים היטב.

  • 04.

    0pt;text-align:right; text-indent:-

  • 05.

    0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction:rtl;unicode-bidi:embed">

  • 06.

          יוצקים כף שטוחה מתערובת הסוכר החום לכל שקע בתוך תבנית מאפינס משומנת ומסדרים מעל את האננס הקפוא.

  • 07.

    0pt;text-align:right; text-indent:-

  • 08.

    0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction:rtl;unicode-bidi:embed">

  • 09.

          לעוגה : מקרימים בקערת מערבל חשמלי עם וו גיטרה חמאה רכה וסוכר כמה דקות  לקבלת קרם בהיר ואוורירי. מוסיפים ביצים טרופות בהדרגה ומערבלים לתערובת חלקה. מוסיפים קמח, אבקת אפייה, הל טחון ומלח ומערבלים קלות במהירות נמוכה. לסיום מוסיפים חלב, רום ותמצית וניל ומערבלים עד לקבלת בלילה אחידה.

  • 10.

    0pt;text-align:right; text-indent:-

  • 11.

    0pt;mso-list:l0 level1 lfo1;direction:rtl;unicode-bidi:embed">

  • 12.

          מחלקים את הבלילה בין השקעים ואופים כ- 20 דקות בתנור שחומם ל- 180 מעלות עד להשחמה. מצננים את העוגות 10 דקות בתבנית, מעבירים סכין סביב דפנות כל עוגה ושולפים מהתבנית  ומצננים .

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)