מתכון עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום | השף הלבן

עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום

בואו לגוון ולהכין מנה ראשונה קלה, מהירה וכל כך טעימה

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קל רמת מיומנות
עגבניות צלויות עם פרמזן ובזיליקום
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'
המרכיבים למנות 6:
  • 6 עגבניות חצויות
  • שמן זית
  • מלח ים, לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס
  • פתיתי פרמזן "השף הלבן" מגוררת של תנובה
  • חופן עלי בזיליקום טריים
הוראות הכנה:
  • 01.

    מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 02.

    מניחים את העגבניות החצויות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה. מזליפים מעל שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים בתנור כשעה.

  • 03.

    מפזרים מעל את גבינת הפרמז'ן המגורדת ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 04.

    מפזרים מעל את עלי הבזיליקום ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(265)