• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 8 מתכוני סופגניות מושחתות במיוחד
  • סופגניות יולו
  • 01 דונאטס ללא התפחה בציפוי קרם וניל – מתכון מהיר הכנה
  • 02 קרונאט בנופי – ריבת חלב בננה וקוקוס
  • 03 סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה
  • 04 לוקומדס - סופגניות יווניות עם דבש ופיסטוק
  • 05 סופגניות יולו
  • 06 קרונאט - קרואסון דונאט במילוי קרם לימון
  • 07 סופגניות בנוסח טורקיה
  • 08 דונאטס בציפוי גנאש ושבבי שוקולד לבן

8 מתכוני סופגניות מושחתות במיוחד

כדי שהחג הזה יהיה מיווחד, הקדשנו לכל נר את הסופגניה שלו והרכבנו ביחד נבחרת מנצחת שחייבים לנסות
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

8 מתכוני סופגניות מושחתות במיוחד

  • 01 דונאטס ללא התפחה בציפוי קרם וניל – מתכון מהיר הכנה
  • 02 קרונאט בנופי – ריבת חלב בננה וקוקוס
  • 03 סופגניות 3 שוקולדים מהירות הכנה
  • 04 לוקומדס - סופגניות יווניות עם דבש ופיסטוק
  • 05 סופגניות יולו
  • 06 קרונאט - קרואסון דונאט במילוי קרם לימון
  • 07 סופגניות בנוסח טורקיה
  • 08 דונאטס בציפוי גנאש ושבבי שוקולד לבן

סופגניות יולו

כבר ניסיתם סופגניות שמרים קלאסיות ממולאות ביולו? הכי טעים שיש.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
סופגניות יולו
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 16-18
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 כוסות (250 גרם) קמח
  • 3 שקיקים (3x10 גרם) סוכר וניל
  • 2 כפיות (7 גרם) שמרים יבשים
  • 1 כף שמן (רצוי תירס או חמניות)
  • 2 ביצים גדולות טרופות
  • קליפה מגוררת מתפוז אחד
  • 4-3 כפות חלב
  • שמן לטיגון עמוק
  • 3 גביעים של יולו שוקולד מריר או חלב
  • אבקת סוכר

איך מכינים:


1. מערבבים קמח וסוכר וניל בקערה. מוסיפים שמרים, שמן, ביצים, קליפת תפוז ו־3 כפות חלב, ולשים (ביד או במיקסר) לבצק רך, חלק מאוד וקצת דביק - מוסיפים עוד חלב אם יש צורך. מעבירים את הבצק לקערה משומנת קלות, מכסים בניילון דביק, ומשהים להתפחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. הופכים את הבצק על משטח מקומח, ולשים במשך דקה או שתיים. מרדדים לעלה בעובי 1.5 ס"מ, וקורצים ממנו עיגולים בקוטר 6 ס"מ (בכוס או במקד). אוספים את שאריות הבצק, לשים שוב, מרדדים וקורצים עיגולים נוספים. מניחים כל עיגול בצק על ריבוע קטן (10 ס"מ) של נייר אפייה או נייר לעיטוף כריכים, ומסדרים במגש גדול. מכסים ביריעת ניילון, ומתפיחים עד שעיגולי הבצק כמעט מכפילים את נפחם.

3. מחממים שמן בעומק 5 ס"מ בסיר טיגון. כשהשמן חם דיו, מרימים את עיגולי הבצק בעזרת הנייר, והופכים אותם לתוך השמן (בלי הנייר). מטגנים כמה סופגניות יחד מעל להבה בינונית־נמוכה במשך 2-1.5 דקות מכל צד, עד שהסופגניות שחומות־זהובות. מוציאים את הסופגניות המוכנות בכף מחוררת, ומספיגים על מגבות נייר.

4. מחדירים ידית של כף עץ לצידה של כל סופגנייה, דוחפים עד למרכז ומסובבים קצת כדי ליצור חלל במרכז הסופגנייה. ממלאים מזרק זילוף או שק זילוף עם צנתר דק ביולו, ומזריקים כמות נדיבה של יולו לתוך החור שבסופגנייה. מסדרים את הסופגניות הממולאות במגש, ובוזקים עליהן אבקת סוכר.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו