דונאטס ללא התפחה בציפוי קרם וניל – מתכון מהיר הכנה
מתכון מהיר ומרשים במיוחד לדונאטס בציפוי קרם וניל עם פטנט שאינו גורש התפתחת בצק. את התוספות מעל ציפוי הוניל, אתם תבחרו!
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: אינס שילת ינאי
\
צילום
: אפיק גבאי
\
עיצוב
: נעה קנריק
דרג:
עד 60 דקות
\
שף חובבן - בינוני
\
חלבי
כמות מנות:
6
דירוג גולשים:
רכיבים:
- לדונאטס:
- 2 ביצים
- 60 גרם חמאת "תנובה" מומסת
- 60 גרם אבקת סוכר
- 250 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
- 3.5 כוסות קמח תופח
- שמן קנולה לטיגון
- 200 גרם שוקולד מריר
- מצרכים לציפוי:
- 1 מיכל שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
- סוכריות צבעוניות / שוקולד לקישוט
איך מכינים:
1. בקערה או מיקסר עם וו גיטרה מניחים את כל מרכיבי הדונאטס ולשים לבצק אחיד, מכסים בניילון ומעבירים למקרר ל- 20 דקות.
2. מרדדים על משטח מקומח היטב לעלה בעובי של 1.5 ס"מ.
3. קורצים עיגול גדול ואז עיגול קטן במרכזו של כל עיגול .
4. מחממים שמן קנולה ומטגנים היטב משני הצדדים עד להזהבה.
5. מצננים מעט בטמפ' החדר.
6. במיקרוגל ממיסים בפולסים של 30 שניות, שוקולד מריר עם 3 כפות שמן, טובלים כל דונאט ומעבירים למקפיא לקירור.
7. מקציפים בקערה שמנת וניל עד לקצפת יציבה ומעבירים לשקית זילוף עם צנתר כוכב.
8. מוציאים את הדונאטס מהמקרר, מזלפים טבעת סביב כל דונאט ומפזרים מעט סוכריות \ שוקולד מעל.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה