• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 8 מתכונים למנות עיקריות ללא גלוטן שיעשו לכם את ראש השנה!
  • רוסטביף מנתח כף על מצע של תפוחים וסילאן
  • 01 פרוסות טופו ברוטב חמוץ מתוק
  • 02 אסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמיים
  • 03 קציצות טופו ואגוזים בתבשיל סלק
  • 04 טביחה
  • 05 קציצות עם בטטה ואפונה בחלב קוקוס
  • 06 אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום
  • 07 רוסטביף מנתח כף על מצע של תפוחים וסילאן
  • 08 קדרת בקר וסלק

8 מתכונים למנות עיקריות ללא גלוטן שיעשו לכם את ראש השנה!

נמנעים מגלוטן ומתלבטים מה להכין לארוחת החג? אספנו לכם 8 מתכונים, גם בשריים וגם טבעוניים וכולם ללא גלוטן
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

8 מתכונים למנות עיקריות ללא גלוטן שיעשו לכם את ראש השנה!

  • 01 פרוסות טופו ברוטב חמוץ מתוק
  • 02 אסאדו טלה בתנור בתוספת תפוחי אדמה ירושלמיים
  • 03 קציצות טופו ואגוזים בתבשיל סלק
  • 04 טביחה
  • 05 קציצות עם בטטה ואפונה בחלב קוקוס
  • 06 אסאדו במיץ רימונים, דבש ושום
  • 07 רוסטביף מנתח כף על מצע של תפוחים וסילאן
  • 08 קדרת בקר וסלק

רוסטביף מנתח כף על מצע של תפוחים וסילאן

מנה חגיגית שמגישים שמכינים בקלות ותעשה לכם את החג

מאת: אבי שטייניץ
דרג:
רוסטביף מנתח כף על מצע של תפוחים וסילאן
עד 60 דקות \ שף חובבן - בינוני \ בשרי
כמות מנות: 6
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • נתח כף עגל "אדום אדום" במשקל של כ- 1.5 ק"ג
  • פלפל גרוס
  • 4 ענפי טימין
  • 6 כפות שמן זית
  • 12 יח' בצלי שלוט קלופים
  • 6 תפוחים גדולים חתוכים לרבעים
  • 7 כפות סילאן
  • כוס וחצי אגוזים קצוצים
  • להגשה
  • אורז לבן מוכן
  • גפרורי שקדים מטוגנים להשחמה

איך מכינים:

(אם משתמשים בחבושים - חולטים במים רותחים את החבושים לרבע שעה לריכוך קל )

משמנים את הנתח מתבלים וצורבים במחבת משני צידיו עד להשחמה, מניחים את בצלי השלוט והתפוחים על תבנית הצלייה ומעל את נתח הכף, צולים כשלושת רבעי שעה בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות לדרגת מידיום (לדרגת מידיום וול להוסיף עוד 10 דקות).

 כאשר מסתיימת הצלייה מקררים את הנתח מס' דקות, מורחים את כל צדדיו בסילאן תמרים בעזרת מברשת ומפזרים מעל את האגוזים.  

ממתינים כ- 15 דקות, פורסים ומגישים לצד האורז הלבן והשקדים.





דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו