• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 7 סלטים ללא גלוטן שיעשו לכם את החורף
  • סלט אבוקדו, קלמנטינות ושעועית אדומה
  • 01 סלט כרוב ניצנים צלוי עם חסה, תפוחים ורוקפור
  • 02 סלט קייל ותפוחים ברוטב "יוגורט" טבעוני
  • 03 סלט פפאיה ירוקה, עגבניות, אבוקדו וטופו
  • 04 סלט עדשים שחורות וטופו עם ירקות אנטיפסטי – ארוחה שלמה בסלט
  • 05 סלט טופו אסייאתי גזרים צבעוניים
  • 06 סלט אבוקדו, קלמנטינות ושעועית אדומה
  • 07 סלט חורפי ברוטב יוגורט עזים

7 סלטים ללא גלוטן שיעשו לכם את החורף

מחפשים סלטים עשירים עם מגוון תוספות טעימות אבל ללא גלוטן? אספנו לכם 7 הצעות טעימות
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

7 סלטים ללא גלוטן שיעשו לכם את החורף

  • 01 סלט כרוב ניצנים צלוי עם חסה, תפוחים ורוקפור
  • 02 סלט קייל ותפוחים ברוטב "יוגורט" טבעוני
  • 03 סלט פפאיה ירוקה, עגבניות, אבוקדו וטופו
  • 04 סלט עדשים שחורות וטופו עם ירקות אנטיפסטי – ארוחה שלמה בסלט
  • 05 סלט טופו אסייאתי גזרים צבעוניים
  • 06 סלט אבוקדו, קלמנטינות ושעועית אדומה
  • 07 סלט חורפי ברוטב יוגורט עזים

סלט אבוקדו, קלמנטינות ושעועית אדומה

שילוב מפתיע של אבוקדו וקלמנטינה בסלט חורפי צבעוני, משביע וטעים מאוד.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
סלט אבוקדו, קלמנטינות ושעועית אדומה
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 200 גרם שעועית אדומה מוקפאת "סנפרוסט" מבושלת לפי ההוראות על גבי האריזה
  • 2 קלמנטינות גדולות
  • 1 אבוקדו גדול
  • ½ שומר
  • לרוטב:
  • 4 כפות שמן זית
  • 3 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כף מיץ לימון
  • שן שום קטנה כתושה
  • ½ כפית אורגנו מיובש
  • ½ כפית רוזמרין מיובש (או טרי קצוץ דק)
  • 1 כפית קליפת קלמנטינה מגוררת
  • ½ כפית סוכר
  • מלח

איך מכינים:

1. מסננים את השעועית המבושלת. טורפים יחד את מצרכי הרוטב, ויוצקים חצי מהכמות על השעועית החמה. מערבבים בזהירות ומצננים.
2. קולפים את הקלמנטינות, פורסים וחותכים את הפרוסות לחצאים או לרבעים. חוצים את האבוקדו, מגלענים, קולפים ופורסים. פורסים דק את השומר. מסדרים את מרכיבי הסלט בכלי הגשה, ויוצקים עליהם את הרוטב הנותר.



דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו