מאפינס תירס וזיתים טבעוני
פיתרון טעים ומזין לארוחת ערב מאפינס תירס וזיתים שמקבלים מרקם משגע בזכות השימוש במעדן סויה BIO בטעם טבעי.
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: דניאלה נויפלד
\
צילום
: דניאלה נויפלד
\
עיצוב
: דניאלה נויפלד
דרג:

עד 10 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
פרווה
כמות מנות:
12 מאפינס
סוג תבנית / כלי: תבנית מאפינס
דירוג גולשים:
רכיבים:
- ½1 כוסות קמח תופח (ניתן לשלב גם קמחים אחרים ביחס של 1:1)
- 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"
- 1/2 כוס משקה סויה "תנובה"
- 1/2 כוס שמן
- 1 כף חומץ תפוחים
- 1/2 כפית מלח
- 1/4 כפית אבקת סודה לשתייה
- 1/2 כוס גרגירי תירס
- 1/2 כוס זיתים ירוקים מגולענים, חתוכים לטבעות
איך מכינים:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות ומכינים תבנית מאפינס שמשומנת קלות או עם מנג'טים.
2. בקערה גדולה שמים קמח תופח, מלח ואבקת סודה לשתייה ומערבבים קלות.
3. בקערה נפרדת מערבבים מעדן סויה BIO בטעם טבעי, משקה סויה, שמן וחומץ תפוחים לתערובת אחידה.
4. מוסיפים את המרכיבים הרטובים ליבשים ומערבבים רק עד שכל הקמח נטמע בתערובת. מוסיפים תירס וזיתים ומערבבים שוב.
5. ממלאים את השקעים בתבנית המאפינס עד כ-3/4 גובה. אופים 30-35 דקות עד שהמאפינס מזהיבים וקיסם שננעץ בהם יוצא יבש.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה