• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 6 קינוחים מושלמים ליום האהבה
  • עוגת גבינה ואוכמניות
  • 01 עוגת גבינה ואוכמניות
  • 02 טארט שוקולד ופירות יער
  • 03 שטרודל פירות יער ושקדים טבעוני
  • 04 קראמבל פירות יער
  • 05 טרייפל שוקולד לבן, קראמבל ופירות יער
  • 06 פאי שקדים ופירות יער

6 קינוחים מושלמים ליום האהבה

במיוחד לכבוד הוולנטיינס! בואו להפתיע את אהוב/ת ליבכם עם קינוח רומנטי מדהים שהכנתם בעצמכם. הנה 6 מתכונים קלים ומרשימים עם סדרת הפירות המוקפאים של "סנפרוסט"
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

6 קינוחים מושלמים ליום האהבה

  • 01 עוגת גבינה ואוכמניות
  • 02 טארט שוקולד ופירות יער
  • 03 שטרודל פירות יער ושקדים טבעוני
  • 04 קראמבל פירות יער
  • 05 טרייפל שוקולד לבן, קראמבל ופירות יער
  • 06 פאי שקדים ופירות יער

עוגת גבינה ואוכמניות

את עוגת הגבינה הזאת מוכרחים לנסות! שילוב טעים ויפה במיוחד של גבינה ואוכמניות במתכון שההצלחה שלו מובטיחת

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : שרית נובק \ צילום : שרית נובק
דרג:
עוגת גבינה ואוכמניות
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 8
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 500 גרם גבינה לבנה 9% "תנובה"
  • 200 גרם גבינת מסקרפונה "השף הלבן" בטמפרטורת החדר
  • 150 גרם ביסקוויטים (פתי בר)
  • 75 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 1 כוס אוכמניות כחולות מוקפאות, סנפרוסט
  • 2 כפות מים
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית ג'לטין
  • 3 כפות מים קרים
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה 38% של השף הלבן
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 1/2 כוס סוכר

איך מכינים:

1. טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים. מערבבים עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בשקף בדפנות (אפשר בתבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ או בתבנית אינגליש קייק)
2. ממיסים את הג'לטין ב-3 כפות מים ומניחים בצד ל-15 דקות.
3. מערבבים אוכמניות עם סוכר ו-2 כפות מים ומניחים בצד.
4. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואבקת פודינג לקרם יציב.
5. מערבבים (אפשר במזלג) את המסקרפונה עד שמתרככת.
6. מוסיפים לקצפת את המסקרפונה ואת הגבינה ומערבבים היטב.
7. מחלקים את התערובת ל-3 חלקים.
8. מחממים את הג'לטין במיקרו כ-10 שניות להמסה (אם נשארו גרגרי ג'לטין, מחממים 2 שניות נוספות בכל פעם ומערבבים. אסור להרתיח את הג'לטין)
9. מוסיפים את הג'לטין המומס לאוכמניות ומערבבים היטב.
10. מוסיפים את האוכמניות ומחצית מהנוזל שלהן לחלק אחד של התערובת ומערבבים היטב.
11. לחלק השני של התערובת מוסיפים את מחצית נוזלי האוכמניות שנותרה.
13. שופכים את התערובת הראשונה (עם האוכמניות) מעל התחתית ומיישרים.
14. שופכים מעל את התערובת השנייה ומיישרים.
15. מעל הכל שופכים את התערובת הלבנה.
טיפ: כדי לקבל שורות ישרות יותר, אפשר להכניס את התבנית למקפיא ל-10 דקות להתייצבות בין שכבה לשכבה.
16. מכניסים למקרר להתייצבות למשך הלילה.







דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו