הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
את עוגת הגבינה הזאת מוכרחים לנסות! שילוב טעים ויפה במיוחד של גבינה ואוכמניות במתכון שההצלחה שלו מובטיחת
1. טוחנים את הביסקוויטים לפירורים דקים. מערבבים עם חמאה מומסת ומהדקים לתחתית תבנית מרופדת בשקף בדפנות (אפשר בתבנית עגולה בקוטר 20-22 ס"מ או בתבנית אינגליש קייק)
2. ממיסים את הג'לטין ב-3 כפות מים ומניחים בצד ל-15 דקות.
3. מערבבים אוכמניות עם סוכר ו-2 כפות מים ומניחים בצד.
4. מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר ואבקת פודינג לקרם יציב.
5. מערבבים (אפשר במזלג) את המסקרפונה עד שמתרככת.
6. מוסיפים לקצפת את המסקרפונה ואת הגבינה ומערבבים היטב.
7. מחלקים את התערובת ל-3 חלקים.
8. מחממים את הג'לטין במיקרו כ-10 שניות להמסה (אם נשארו גרגרי ג'לטין, מחממים 2 שניות נוספות בכל פעם ומערבבים. אסור להרתיח את הג'לטין)
9. מוסיפים את הג'לטין המומס לאוכמניות ומערבבים היטב.
10. מוסיפים את האוכמניות ומחצית מהנוזל שלהן לחלק אחד של התערובת ומערבבים היטב.
11. לחלק השני של התערובת מוסיפים את מחצית נוזלי האוכמניות שנותרה.
13. שופכים את התערובת הראשונה (עם האוכמניות) מעל התחתית ומיישרים.
14. שופכים מעל את התערובת השנייה ומיישרים.
15. מעל הכל שופכים את התערובת הלבנה.
טיפ: כדי לקבל שורות ישרות יותר, אפשר להכניס את התבנית למקפיא ל-10 דקות להתייצבות בין שכבה לשכבה.
16. מכניסים למקרר להתייצבות למשך הלילה.