• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 6 מתכוני כריכים משודרגים של השף מאיר עזר מ"תנובה שף"
  • כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה
  • 01 כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה
  • 02 ברוסקטה פטריות יער מושחמות עם קרם רוקפור
  • 03 בוא נצא לפיקניק!
  • 04 קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים
  • 05 כריך קורנביף  מפולפל עם חרדל בירה לבנה, עלי רוקט ותותי עץ
  • 06 כריך קורנביף משפחתי

6 מתכוני כריכים משודרגים של השף מאיר עזר מ"תנובה שף"

בואו להכיר את היצירתיות של שף מאיר עזר, מוביל ומרכז את הפעילות הקולינרית של "אגף פיתוח מקצועי" בתנובה וקבלו 6 מתכוני כריכים מיוחדים ושוברי שיגרה המשלבים עושר גדול של חומרי גלם טריים וטעמים נהדרים.
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה
  • 02 ברוסקטה פטריות יער מושחמות עם קרם רוקפור
  • 03 בוא נצא לפיקניק!
  • 04 קרוסטיני עגבניות לחות עם בולגרית ועלי זעתר טריים
  • 05 כריך קורנביף  מפולפל עם חרדל בירה לבנה, עלי רוקט ותותי עץ
  • 06 כריך קורנביף משפחתי

כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה

בא לכם להתפנק באמת? לכו על הכריך המושלם הזה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : שף מאיר עזר "תנובה שף" \ צילום : שרית גופן \ עיצוב : אינה גוטמן
דרג:
כריך חמד, קוויאר קישואים, פולי אדממה, תרד תורכי וכרישה צלויה
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • שמונה פרוסת לחם
  • 250 גרם חמד 5% חתוכה לפרוסות דקות
  • חצי כרישה פרוסה לעיגולים
  • 200 גרם פולי אדממה קלופים של סנפרוסט
  • 20 עלי תרד תורכי
  • בצל סגול פרוס דק
  • 200 גרם קוויאר קישואים:
  • 2 קישואים חתוכים לקוביות קטנות
  • חצי בצל לבן קצוץ
  • שן שום כתוש
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל
  • קורט כורכום

איך מכינים:


כרישה צלויה:
•מסדרים את הכרישה על תבנית עם ניר אפיה, מתבלים במעט שמן זית, מלח ופלפל
•צולים בתנור על 180 מעלות למשך כעשר דקות

קוויאר קישואים:
•בסיר קטן מטגנים בצל ושום בשמן זית עד הזהבה
•מוסיפים את קוביות הקישואים וממשיכים לבשל כעשר דקות  על אש נמוכה עד שהקישואים רכים
•מורידים מהאש מתבלים במלח פלפל וכורכום
•מערבבים בעזרת מזלג , מועכים ומצננים

הרכבת הכריכים:
•על גבי פרוסות הלחם מורחים את קוויאר הקישואים
•מוסיפים את התרד
•מניחים את פרוסות הגבינה
•מוסיפים את הכרישה הצלויה, פרוסות בצל ופולי הסויה

דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing