פילה סלמון בקראסט פיסטוקים בתוספת אספרגוס, בצל ולימון
פילה סלמון בציפוי פריך של פיסטוקים, שלא תאמינו כמה קל ומהיר להכין!
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: אפרת ליכטנשטט
\
צילום
: אפרת ליכטנשטט
\
עיצוב
: אפרת ליכטנשטט
דרג:
עד 10 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
פרווה
כמות מנות:
8
דירוג גולשים:
רכיבים:
- פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
- זר אספרגוס
- 1 בצל סגול חתוך לרבעים
- 1 לימון חתוך לפרוסות
- רכיבי הקראסט:
- 250 גרם פיסטוקים קצוצים דק
- 3 כפות דבש
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף חרדל
- ¼ כפית מלח
איך מכינים:
1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
2. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.
3. בקערה מערבבים היטב את כל רכיבי הקראסט.
4. מפזרים את התערובת מעל הדג ומהדקים אותה לשכבה אחידה.
5. מניחים את האספרגוס והלימונים לצד הדג ומברישים אותם במעט שמן זית.
6. אופים כ-20-25 דקות עד השחמה.
מגישים
חם בתום האפייה.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה