• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 6 דרכים טעימות להכין מנות סלמון מפנקות לכל ימות השבוע ולארוחות חג
  • פילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים
  • 01 נתחי פילה סלמון ברוטב קארי וחלב קוקוס בתוספת אפונה ירוקה עדינה וגפרורי גזר
  • 02 נתחי פילה סלמון ברוטב שום ודבש על מצע של תרד טרי
  • 03 שיפודי סלמון ברוטב טריאקי בתוספת פלפל אדום, בצל סגול ואננס
  • 04 פילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים
  • 05 פילה סלמון ברוטב צ׳ילי מתוק בתוספת ארטישוק ופלפלים צבעוניים
  • 06 פילה סלמון בקראסט פיסטוקים בתוספת אספרגוס, בצל ולימון

6 דרכים טעימות להכין מנות סלמון מפנקות לכל ימות השבוע ולארוחות חג

מארחים לארוחת חג? רוצים להכין ארוחת צהריים מהירה וטעימה מבלי להשקיע יותר מ-10 דקות מזמנכם? בואו ליהנות ממגוון מתכונים עם סלמון "דגי תנובה".
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

6 דרכים טעימות להכין מנות סלמון מפנקות לכל ימות השבוע ולארוחות חג

  • 01 נתחי פילה סלמון ברוטב קארי וחלב קוקוס בתוספת אפונה ירוקה עדינה וגפרורי גזר
  • 02 נתחי פילה סלמון ברוטב שום ודבש על מצע של תרד טרי
  • 03 שיפודי סלמון ברוטב טריאקי בתוספת פלפל אדום, בצל סגול ואננס
  • 04 פילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים
  • 05 פילה סלמון ברוטב צ׳ילי מתוק בתוספת ארטישוק ופלפלים צבעוניים
  • 06 פילה סלמון בקראסט פיסטוקים בתוספת אספרגוס, בצל ולימון

פילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים

מחפשים לגוון את מתכון הסלמון שלכם? קבלו מתכון קוצר מחמאות לפילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים. מנה מנצחת!

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אפרת ליכטנשטט \ צילום : אפרת ליכטנשטט \ עיצוב : אפרת ליכטנשטט
דרג:
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 8
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
  • 4 כפות ממרח פסטו בזיליקום, "אוליביה"
  • ½ כוס צנוברים
  • 2 יחידות דלעת ערמונים חתוכות לפרוסות

איך מכינים:

1. מחממים תנור לטמפרטורה של  200 מעלות.

2. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.

3. בעזרת כף או מברשת מורחים את הפסטו על הפילה.

4. מסדרים את פרוסות דלעת הערמונים לצד הפילה ומברישים אותן במעט שמן זית.

5. מפזרים מעל הפילה צנוברים.

6. אופים כ- 20-25 דקות עד השחמה.

מגישים חם בתום האפייה.

 


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו