פילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים
מחפשים לגוון את מתכון הסלמון שלכם? קבלו מתכון קוצר מחמאות לפילה סלמון בפסטו בתוספת דלעת ערמונים וצנוברים. מנה מנצחת!
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: אפרת ליכטנשטט
\
צילום
: אפרת ליכטנשטט
\
עיצוב
: אפרת ליכטנשטט
דרג:
עד 10 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
פרווה
כמות מנות:
8
דירוג גולשים:
רכיבים:
- פילה סלמון מופשר, "דגי תנובה"
- 4 כפות ממרח פסטו בזיליקום, "אוליביה"
- ½ כוס צנוברים
- 2 יחידות דלעת ערמונים חתוכות לפרוסות
איך מכינים:
1. מחממים תנור לטמפרטורה של 200 מעלות.
2. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה ומניחים את פילה הסלמון כשהעור כלפי מטה.
3. בעזרת כף או מברשת מורחים את הפסטו על הפילה.
4. מסדרים את פרוסות דלעת הערמונים לצד הפילה ומברישים אותן במעט שמן זית.
5. מפזרים מעל הפילה צנוברים.
6. אופים כ- 20-25 דקות עד השחמה.
מגישים
חם בתום האפייה.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה