הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
בין עוגה לממתק. פירות יבשים ואגוזים אפויים בתערובת של שוקולד לבן, ריבת משמש ודבש.
1. מרפדים תבנית מלבנית 18x28 ס"מ במלבן של נייר אפייה ששוליו בולטים מעבר לדפנות הארוכות (מסייע בחילוץ המאפה מהתבנית). מחממים את התנור לחום בינוני־נמוך (160 מעלות).
2. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל המצרכים היבשים (אגוזים, פירות, קוקוס וקמח). מוסיפים לקערה שוקולד מומס, שמנת, קונפיטורה ודבש ומערבבים היטב.
3. משטחים את התערובת בתבנית, מהדקים ומיישרים את פניה. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 45 דקות או עד שהמרכז יציב למגע ופני המאפה מזהיבים. מצננים.
4. מקררים את המאפה במשך שעה. מוציאים מהמקרר, מחלצים מהתבנית ומעבירים לקרש חיתוך. חותכים לרוחב המאפה ל־14 רצועות ברוחב 2 ס"מ. חותכים כל רצועה ל־3 קטעים באורך 6 ס"מ. מעבירים למגש. עוטפים היטב ומאחסנים במקרר. נשמר במקרר כשבוע; במקפיא עד חודשיים.
טיפ: אפשר לחתוך את המאפה לריבועים של 3 ס"מ, ולעטוף כל ריבוע בצלופן כמו סוכרייה.