• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 5 מתכוני פורים ללא גלוטן
  • אצבעות פרי ושוקולד לבן
  • 01 אצבעות פרי ושוקולד לבן
  • 02 עוגת פרג בחושה ללא גלוטן עם גנאש קפה
  • 03 אוזני המן ללא גלוטן במילוי חציל קלוי ובולגרית
  • 04 פרוסות פצפוצים בשני שוקולדים
  • 05 סקונס לבבות ללא גלוטן

5 מתכוני פורים ללא גלוטן

אספנו לכם 5 מתכוני מאפים ללא גלוטן שתכינו לבד למשלוח מנות מושלם
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

5 מתכוני פורים ללא גלוטן

  • 01 אצבעות פרי ושוקולד לבן
  • 02 עוגת פרג בחושה ללא גלוטן עם גנאש קפה
  • 03 אוזני המן ללא גלוטן במילוי חציל קלוי ובולגרית
  • 04 פרוסות פצפוצים בשני שוקולדים
  • 05 סקונס לבבות ללא גלוטן

אצבעות פרי ושוקולד לבן

בין עוגה לממתק. פירות יבשים ואגוזים אפויים בתערובת של שוקולד לבן, ריבת משמש ודבש.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
אצבעות פרי ושוקולד לבן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 42 סוג תבנית / כלי: תבנית מלבנית 18x28 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 100 גרם שבבי שקדים מולבנים
  • 150 גרם אגוזי מלך או פקאנים קצוצים גס
  • 50 גרם פיסטוקים קלופים
  • 100 גרם משמשים מיובשים קצוצים לקוביות קטנות
  • 100 גרם חמוציות מסוכרות
  • ½1 כוסות (120 גרם) פתיתי קוקוס טחון
  • ¼ כוס (30 גרם) קמח רב־תכליתי נטול גלוטן (אפשר למצוא במחלקת המוצרים ללא גלוטן)
  • 230 גרם שוקולד לבן מומס
  • 2 כפות שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • ½ כוס קונפיטורה משמש מסוננת (רצוי לבחור בסוג חלק)
  • ⅓ כוס דבש
  • אבקת סוכר לעיטור

איך מכינים:

1. מרפדים תבנית מלבנית 18x28 ס"מ במלבן של נייר אפייה ששוליו בולטים מעבר לדפנות הארוכות  (מסייע בחילוץ המאפה מהתבנית). מחממים את התנור לחום בינוני־נמוך (160 מעלות).
2. בקערה גדולה מערבבים יחד את כל המצרכים היבשים (אגוזים, פירות, קוקוס וקמח). מוסיפים לקערה שוקולד מומס, שמנת, קונפיטורה ודבש ומערבבים היטב.
3. משטחים את התערובת בתבנית, מהדקים ומיישרים את פניה. אופים במדף האמצעי של התנור במשך 45 דקות או עד שהמרכז יציב למגע ופני המאפה מזהיבים. מצננים.
4. מקררים את המאפה במשך שעה. מוציאים מהמקרר, מחלצים מהתבנית ומעבירים לקרש חיתוך. חותכים לרוחב המאפה ל־14 רצועות ברוחב 2 ס"מ. חותכים כל רצועה ל־3 קטעים באורך 6 ס"מ. מעבירים למגש. עוטפים היטב ומאחסנים במקרר. נשמר במקרר כשבוע; במקפיא עד חודשיים.
טיפ: אפשר לחתוך את המאפה לריבועים של 3 ס"מ, ולעטוף כל ריבוע בצלופן כמו סוכרייה.



דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו