• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 5 מתכוני דגים חגיגיים לראש השנה
  • בקלאוות סלמון עם פירה תמרים וצ'ילי אדום, צ'ימיצ'ורי אגוזים
  • 01 אמנון מושחם עם סלק מזוגג, פלחי תפוזים ותפוח פינק ליידי מקורמל
  • 02 בורי צרוב עם עגבניות ערבה לחות, שעועית רחבה זיתי קלמטה ועלי מורינגה
  • 03 בקלאוות סלמון עם פירה תמרים וצ'ילי אדום, צ'ימיצ'ורי אגוזים
  • 04 קוביות סלמון כבוש עם קרם גזר וג'ינג'ר לצד סוכריות דלעת
  • 05 בס צרוב על קרם קליפות לימון וחלת דבש הדרים

5 מתכוני דגים חגיגיים לראש השנה

ניב כהן, שף ערוץ מסעדנות ב"תנובה שף", מאמין שהכל מתחיל בבחירה של חומרי גלם הטריים ביותר והאיכותיים ביותר, אחר כך מוצאים את השילוב המושלם ביניהם ויוצאת ארוחה מופלאה. במיוחד לקראת החג הוא משתף אותנו ב-5 מתכוני דגים חגיגיים ומרשימים שיהיו פתיח מושלם לארוחת החג.
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

5 מתכוני דגים חגיגיים לראש השנה

  • 01 אמנון מושחם עם סלק מזוגג, פלחי תפוזים ותפוח פינק ליידי מקורמל
  • 02 בורי צרוב עם עגבניות ערבה לחות, שעועית רחבה זיתי קלמטה ועלי מורינגה
  • 03 בקלאוות סלמון עם פירה תמרים וצ'ילי אדום, צ'ימיצ'ורי אגוזים
  • 04 קוביות סלמון כבוש עם קרם גזר וג'ינג'ר לצד סוכריות דלעת
  • 05 בס צרוב על קרם קליפות לימון וחלת דבש הדרים

בקלאוות סלמון עם פירה תמרים וצ'ילי אדום, צ'ימיצ'ורי אגוזים

איזו חגיגה! מנת דג סלמון חגיגית ופריכה שתקצור מחמאות מכל האורחים

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : שף ניב כהן "תנובה שף" \ צילום : שרית גופן \ עיצוב : אינה גוטמן
דרג:
בקלאוות סלמון עם פירה תמרים וצ'ילי אדום, צ'ימיצ'ורי אגוזים
עד 60 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 4
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • סלמון חתוך לרצועות בגודל של 1.5 ס"מ / 1.5 ס"מ באורך של 4 ס"מ (כ-100 גרם לרצועה)
  • 100 גרם מחית תמרים
  • קורט שאטה גרוס
  • מלח ופלפל
  • 4 עלי פילו "מעדנות", מופשרים לפי ההוראות על־גבי האריזה
  • 40 מל' שמן זית
  • צימיצורי אגוזים:
  • 30 גרם פקאן מסוכר קצוץ
  • 30 גרם ברס
  • 30 גרם קאשיו קלוי קצוץ
  • 30 גרם אגוזי מלך קלויים קצוצים
  • 100 גרם שמן זית
  • שן שום כתוש
  • חבילה של עירית קצוצה
  • 30 מ"ל חומץ תפוחים
  • מלח ופלפל
  • קורט שאטה גרוס

איך מכינים:

פירה תמרים:
1. מערבבים את התמרים עם צילי מלח פלפל.
2. אם הפירה סמיך מידי ניתן להוסיף מאט מים.
בקלאווה:
1. פורסים את עלה הפילו על השיש.
2. מורחים אותו בשמן זית ומקפלים ואורך ולרוחב.
3. מורחים כף של פירה תמרים בקידמת הדף.
4. על הפירה מניחים את הסלמון ומגלגלים.
5. חותכים את עודפי הבצק בצדדים.
6. מורחים שמן מעל הבצק.
צימיצורי אגוזים
:
מערבבים את כל חומרי הצ'ימיצ'ורי.
הרכבת המנה
:
1. אופים את הבקלוואה בתנור 180 מעלות למשך כ 7 דקות.
2. מוזגים כף צימיצורי בצלחת ומעל את הבקלאווה.
טיפ השף:
קריסיפיות הבצק לצד הנימוחות של הסלמון והתמרים יוצרים חווית מרקמים וטעמים.







דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו