הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגת פרג מעולה. השמנת מככבת בכל שכבות העוגה, ולא רק בציפוי הקצפת.
1. מרסקים את העוגיות במעבד מזון. מורידים הצדה 1 כוס פירורים. מוסיפים אגוזים וסוכר ומרסקים לפירורים בינוניים. מוסיפים ¼ כוס שמנת וביצה ומעבדים לתערובת אחידה. משטחים בתחתית תבנית קפיצית 24 מרופדת. אופים בחום בינוני (180 מעלות) במשך 10 דקות.
2. מכינים את תערובת הפרג. בסיר בינוני בוחשים שמנת, מים וסוכר מעל להבה בינונית עד שהסוכר נמס. מביאים לרתיחה. מוסיפים את הפרג, מערבבים היטב ומבשלים מעל להבה נמוכה במשך 3 דקות תוך ערבוב. מוסיפים את השוקולד וטורפים עד שהוא נמס. מוסיפים ליקר ופירורי עוגיות ומערבבים היטב. יוצקים את תערובת הפרג על התחתית האפויה ומחליקים את פניה. מחזירים את התבנית לתנור ואופים במשך 20-17 דקות עד שמרכז המלית מתייצב למגע. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי.
3. מקציפים 1 כוס שמנת עם 2 כפות סוכר ועם תמצית הווניל. מוסיפים שלושה־רבעים מכמות השוקולד המגורר לקראת תום ההקצפה. מצפים את העוגה בקצפת. מעטרים בשוקולד המגורר הנותר. מכסים ומקררים במשך שעתיים לפחות.