• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 5 מתכונים שוקולדיים שאפשר להכין עם הילדים
  • עוגיות סנדוויץ' ל"ג בעומר
  • 01 קאפקייקס שוקולד ועדשים צבעוניות
  • 02 עוגת שוקולד ללא גלוטן
  • 03 ריבועי שוקולד־קרמל ומרשמלו
  • 04 עוגת יום הולדת שוקולדית ופרווה
  • 05 עוגיות סנדוויץ' ל"ג בעומר

5 מתכונים שוקולדיים שאפשר להכין עם הילדים

תראו לנו ילד שיסרב לקינוח שוקולדי טעים! הפעם אספנו לכם 5 הצעות מתוקות שתוכלו להכין ביחד
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

5 מתכונים שוקולדיים שאפשר להכין עם הילדים

  • 01 קאפקייקס שוקולד ועדשים צבעוניות
  • 02 עוגת שוקולד ללא גלוטן
  • 03 ריבועי שוקולד־קרמל ומרשמלו
  • 04 עוגת יום הולדת שוקולדית ופרווה
  • 05 עוגיות סנדוויץ' ל"ג בעומר

עוגיות סנדוויץ' ל"ג בעומר

השפית ליטל ארזי משתפת אותנו במתכון לעוגיות סנדוויץ' טעימות שנחטפות ברגע

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : שפית ליטל ארזי \ צילום : שפית ליטל ארזי \ עיצוב : שפית ליטל ארזי
דרג:
עוגיות סנדוויץ' ל"ג בעומר
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל
כמות מנות: 12 עוגיות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 כוס שמן
  • 11/4 כוס סוכר
  • 550 גרם קמח
  • 3 ביצים
  • 1 אבקת אפייה
  • גרידה של 1 לימון גדול
  • 1 מקל ווניל
  • למילוי:
  • חמאת בוטנים
  • 250 מ"ל קצפת צמחית "השף הלבן"
  • 200 גרם שוקולד מריר

איך מכינים:

אופן ההכנה:

1. להכנת הגנאש: שוברים את השוקולד לקוביות בקערה, מגיעים עם השמנת לרתיחה ושופכים מעל השוקולד. ממתינים 2 דקות ומערבבים היטב, עד שהתערובת חלקה ומבריקה. מכסים בניילון נצמד את פני שטח הקערה. תוך שעה התערובת צריכה להסמיך למרקם ממרחי.
2. להכנת העוגיות: בעזרת סכין חוצים את מקל הווניל לאורכו ומגרדים את התוכן שלו.
בקערה, שמים את הסוכר, הווניל וגרידת הלימון ומשפשפים היטב בין הידיים עד שכל הטעמים נספגים בסוכר.
3. בעזרת וו גיטרה במיקסר, מערבבים את השמן, הביצים, והסוכר המתובל. בהדרגה, מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה, עד שמתקבל בצק דביק מעט.
4. משטחים את הבצק בעזרת ידיים משומנות או פאלטה משומנת על מגש אפייה מכוסה בנייר אפייה. לאפות על 180 מעלות, כ15-20 דקות, עד שהבצק מוזהב. ככל שהבצק מקבל יותר צבע ככה הוא יותר פריך, ודומה לעוגייה.
5. מוציאים את המגש מהתנור, מניחים בזהירות את העוגיות עם נייר האפייה על קרש חיתוך, ובעודו חם חותכים לגודל הרצוי ומקררים לחלוטין.
6. להכנת הסנדויצ'ים: מורחים על בסיס העוגייה גנאש שוקולד, על העוגייה השניה חמאת בוטנים ולחבר יחדיו. אורזים לכל ילד בנייר צלופן את העוגייה עם מקל מרשמלו.
7. במדורה: שורפים את המרשמלו על האש, פותחים את הסנדויץ ומכניסים לתוכו את המרשמלו "השרוף", סוגרים חזרה ואוכלים!
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו