• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 5 מתכונים טבעוניים שיעשו לכם את אפריל טעים במיוחד!
  • קישואים ממולאים באורז עם צנוברים ונענע
  • 01 קציצות טבעוניות עם סלק ועדשים
  • 02 קישואים ממולאים באורז עם צנוברים ונענע
  • 03 עוגת גזר ופקאן טבעונית
  • 04 לחם טבעוני עשיר עם זיתים
  • 05 חציל קלוי עם צזיקי סויה

5 מתכונים טבעוניים שיעשו לכם את אפריל טעים במיוחד!

בא לכם לגוון? אספנו לכם 5 מתכונים טבעוניים שבכולם מככב מעדן הסויה BIO החדש בטעם טבעי של תנובה
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

5 מתכונים טבעוניים שיעשו לכם את אפריל טעים במיוחד!

  • 01 קציצות טבעוניות עם סלק ועדשים
  • 02 קישואים ממולאים באורז עם צנוברים ונענע
  • 03 עוגת גזר ופקאן טבעונית
  • 04 לחם טבעוני עשיר עם זיתים
  • 05 חציל קלוי עם צזיקי סויה

קישואים ממולאים באורז עם צנוברים ונענע

ממולאים טבעוניים נפלאים המוגשים עם מטבל סויה משגע

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
קישואים ממולאים באורז עם צנוברים ונענע
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 10-12 יחידות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 10-12 קישואים עגולים
  • מלח, פלפל
  • למילוי:
  • 2 כפות צנוברים
  • 1 כף שמן זית
  • 1 בצל קטן קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 כוס אורז שטוף
  • מלח, פלפל
  • 4 כפות שמיר קצוץ
  • 4 כפות נענע קצוצה או 2 כפות נענע יבשה
  • 2 כפות חמוציות קצוצות (לא הכרחי)
  • 1 כוס מים רותחים
  • לבישול:
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/4 כוס שמן זית
  • להגשה: 1 גביע מעדן סויה BIO בטעם טבעי "תנובה"

איך מכינים:

1. מסירים את כיפת הקישאים ושומרים אותה בצד. בעזרת כף פריזאית או כפית מרוקנים אותם אך משאירים קליפה ושוליים בעובי 3/4 ס"מ. את תוכן הקישוא קוצצים דק.
2. מכינים את המילוי: מחממים מחבת, קולים כדקה את הצנוברים (נזהרים שלא יחרכו) ומוציאים לצלחת. מוסיפים למחבת שמן ומטגנים את הבצל 2-3 דקות עד שהוא מתרכך ומתחיל להזהיב. מוסיפים את תוכן הקישואים ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים שום, אורז מלח ופלפל ומטגנים כדקה. מוסיפים את יתר המרכיבים מערבבים ומבשלים את שכל המים נספגים  והאורז עשוי חלקית.
3. שמים בסיר גדול מיץ לימון ושמן זית. ממליחים ומפלפלים את סירות הזוקיני, ממלאים במילוי האורז ומניחים בסיר. מוסיפים מים רותחים כך שיגיעו עד 3/4 גובה הקישוא. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים עוד כ 30-40 דקות עד שהקישואים והאורז רכים. מגישים עם של מעדן סויה BIO בטעם טבעי.











דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו