הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
ממולאים טבעוניים נפלאים המוגשים עם מטבל סויה משגע
1. מסירים את כיפת הקישאים ושומרים אותה בצד. בעזרת כף פריזאית או כפית מרוקנים אותם אך משאירים קליפה ושוליים בעובי 3/4 ס"מ. את תוכן הקישוא קוצצים דק.
2. מכינים את המילוי: מחממים מחבת, קולים כדקה את הצנוברים (נזהרים שלא יחרכו) ומוציאים לצלחת. מוסיפים למחבת שמן ומטגנים את הבצל 2-3 דקות עד שהוא מתרכך ומתחיל להזהיב. מוסיפים את תוכן הקישואים ומטגנים עוד 2-3 דקות. מוסיפים שום, אורז מלח ופלפל ומטגנים כדקה. מוסיפים את יתר המרכיבים מערבבים ומבשלים את שכל המים נספגים והאורז עשוי חלקית.
3. שמים בסיר גדול מיץ לימון ושמן זית. ממליחים ומפלפלים את סירות הזוקיני, ממלאים במילוי האורז ומניחים בסיר. מוסיפים מים רותחים כך שיגיעו עד 3/4 גובה הקישוא. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים ללהבה קטנה ומבשלים עוד כ 30-40 דקות עד שהקישואים והאורז רכים. מגישים עם של מעדן סויה BIO בטעם טבעי.