• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 5 מתכונים באווירה יוונית שירעננו לכם את חודש אוגוסט!
  • כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות – ארוחה מפנקת ומזינה
  • 01 פיצת אבטיח
  • 02 מקלונים מלוחים עם פסטו או פפריקה ופרמזן בליווי גבינת שמנת – הנשנוש המושלם
  • 03 אומלט סלט יווני
  • 04 כוסות פילו במילוי סלט יווני
  • 05 כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות – ארוחה מפנקת ומזינה

5 מתכונים באווירה יוונית שירעננו לכם את חודש אוגוסט!

בין אם אתם מתכננים לארח ובין אם סתם בא לכם לשדרג את תפריט הקיץ שלכם, אספנו לכם 5 מתכונים מרעננים שיעשו לכם את אוגוסט טעים במיוחד
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

5 מתכונים באווירה יוונית שירעננו לכם את חודש אוגוסט!

  • 01 פיצת אבטיח
  • 02 מקלונים מלוחים עם פסטו או פפריקה ופרמזן בליווי גבינת שמנת – הנשנוש המושלם
  • 03 אומלט סלט יווני
  • 04 כוסות פילו במילוי סלט יווני
  • 05 כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות – ארוחה מפנקת ומזינה

כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות – ארוחה מפנקת ומזינה

משדרגים את הכריך לגדול ומפנק עם חביתת ירוקים מפוצצת בוויטמינים וגבינת עיזים קרמית וטעימה. מוסיפים ירקות טריים וזוכים בארוחה מפנקת. אפילו הילדים יזללו בהנאה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : אפרת ליכטנשטט \ צילום : אפרת ליכטנשטט \ עיצוב : אפרת ליכטנשטט
דרג:
כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות
עד 10 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 2
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • לחביתה:
  • כפית חמאת "תנובה"
  • 3 ביצים
  • 2 כפות חלב "תנובה"
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • חופן כוסברה קצוצה
  • 2 כפות עירית קצוצה
  • קורט מלח
  • לכריכים:
  • 2 לחמניות ג׳בטה טריות
  • 4 כפות גבינת עיזים למריחה 5% "פיראוס"
  • 1 עגבניה פרוסה
  • 1 מלפפון פרוס
  • רבע בצל סגול פרוס

איך מכינים:

1. מחממים חמאה במחבת קטנה.
2. בקערה קטנה טורפים ביצים, חלב, ירוקים ומלח. מכינים חביתה תפוחה וירוקה.
3. הרכבת הכריך: מורחים גבינת עיזים על הגבטה משני הצדדים. מניחים חצי מהחביתה, עגבניות, מלפפונים ובצל סגול.
4. חוזרים על הפעולה עם הגבטה השנייה.
אוכלים מיד.




דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו