כריך ג׳בטה עם חביתת ירק, גבינת עיזים וירקות – ארוחה מפנקת ומזינה
משדרגים את הכריך לגדול ומפנק עם חביתת ירוקים מפוצצת בוויטמינים וגבינת עיזים קרמית וטעימה. מוסיפים ירקות טריים וזוכים בארוחה מפנקת. אפילו הילדים יזללו בהנאה
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: אפרת ליכטנשטט
\
צילום
: אפרת ליכטנשטט
\
עיצוב
: אפרת ליכטנשטט
דרג:

עד 10 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
חלבי
כמות מנות:
2
דירוג גולשים:
רכיבים:
- לחביתה:
- כפית חמאת "תנובה"
- 3 ביצים
- 2 כפות חלב "תנובה"
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- חופן כוסברה קצוצה
- 2 כפות עירית קצוצה
- קורט מלח
- לכריכים:
- 2 לחמניות ג׳בטה טריות
- 4 כפות גבינת עיזים למריחה 5% "פיראוס"
- 1 עגבניה פרוסה
- 1 מלפפון פרוס
- רבע בצל סגול פרוס
איך מכינים:
1. מחממים חמאה במחבת קטנה.
2. בקערה קטנה טורפים ביצים, חלב, ירוקים ומלח. מכינים חביתה תפוחה וירוקה.
3. הרכבת הכריך: מורחים גבינת עיזים על הגבטה משני הצדדים. מניחים חצי מהחביתה, עגבניות, מלפפונים ובצל סגול.
4. חוזרים על הפעולה עם הגבטה השנייה.
אוכלים מיד.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה