• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 5 מאפים יוונים מלוחים שחייבים להכיר
  • עוגה מלוחה של יוגורט עם פלפלים, חצילים ואורגנו
  • 01 עוגה מלוחה של יוגורט עם פלפלים, חצילים ואורגנו
  • 02 פטטופיתה - פשטידת תפוחי אדמה וגבינה
  • 03 אגינרופיטה - פאי ארטישוק ופטה כבשים
  • 04 מליצנופיתה - מאפה פילו עם חצילים, פלפלים ופרוסות בולגרית
  • 05 שבלול גבינות ודלורית בקינמון

5 מאפים יוונים מלוחים שחייבים להכיר

בין אם האורחים בדרך ובין אם סתם בא לכם לשדרג את ארוחת הערב המשפחתית, אספנו לכם 5 מתכוני מאפים מלוחים שיכבשו את לב כל הסועדים
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 עוגה מלוחה של יוגורט עם פלפלים, חצילים ואורגנו
  • 02 פטטופיתה - פשטידת תפוחי אדמה וגבינה
  • 03 אגינרופיטה - פאי ארטישוק ופטה כבשים
  • 04 מליצנופיתה - מאפה פילו עם חצילים, פלפלים ופרוסות בולגרית
  • 05 שבלול גבינות ודלורית בקינמון

עוגה מלוחה של יוגורט עם פלפלים, חצילים ואורגנו

לבופה בראנץ' מפנק (עם גבינות, סלטים וביצים), לפיקניק או פרוסה עבה לארוחת בוקר זריזה. מכינים לילדים שלא אוהבים חציל? החליפו אותו בבטטה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
עוגה מלוחה של יוגורט עם פלפלים, חצילים ואורגנו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל
כמות מנות: 16 סוג תבנית / כלי: שתי תבניות אינגליש קייק
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 1 חציל קטן חתוך לקוביות בגודל 1 סמ"ר
  • 1/2 כוס שמן זית + 2 כפות לטיגון או צליית החציל
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 2 ביצים
  • 1 כוס יוגורט עיזים פיראוס
  • 1 כפית סוכר
  • 1/2 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל לבן
  • 2 כפיות אורגנו טרי או יבש קצוץ (אם אין-בצל ירוק)
  • 3 כוסות קמח תופח
  • 150 גרם בולגרית 24% "פיראוס", מפוררת
  • 1 פלפל אדום (גמבה) קצוץ דק

איך מכינים:

1. משמנים 2 תבניות אינגלישקייק.  מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל 200 מעלות. מפזרים את החציל על התבנית, ממליחים, מפלפלים מזלפים שמן זית. אופים כ 20 דקות עד שהחציל שחום ורך. לחילופין מטגנים את קוביות החציל במחבת עד שהן שחומות. מצננים. מורידים את חום התנור ל 180 מעלות.
2. טורפים בקערה שמן, חמאה, ביצים, יוגורט, סוכר, מלח, פלפל ואורגנו לעיסה אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים עד שהעיסה אחידה ולא יותר (לא נורא אם יש קצת גושים. מפזרים על פני העיסה בולגרית, חציל ופלפל ומערבבים ערבוב קצר לפיזור אחיד ולא יותר.
3. מחלקים את העיסה בין שתי תבניות האינגלישקייק ואופים כ 40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי ופני העוגה זהובים. מצננים לטמפרטורת החדר (לא פורסים כשהעוגות חמות מאוד), ומגישים.





דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing