כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
לבופה בראנץ' מפנק (עם גבינות, סלטים וביצים), לפיקניק או פרוסה עבה לארוחת בוקר זריזה. מכינים לילדים שלא אוהבים חציל? החליפו אותו בבטטה
1. משמנים 2 תבניות אינגלישקייק. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומחממים תנור ל 200 מעלות. מפזרים את החציל על התבנית, ממליחים, מפלפלים מזלפים שמן זית. אופים כ 20 דקות עד שהחציל שחום ורך. לחילופין מטגנים את קוביות החציל במחבת עד שהן שחומות. מצננים. מורידים את חום התנור ל 180 מעלות.
2. טורפים בקערה שמן, חמאה, ביצים, יוגורט, סוכר, מלח, פלפל ואורגנו לעיסה אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים עד שהעיסה אחידה ולא יותר (לא נורא אם יש קצת גושים. מפזרים על פני העיסה בולגרית, חציל ופלפל ומערבבים ערבוב קצר לפיזור אחיד ולא יותר.
3. מחלקים את העיסה בין שתי תבניות האינגלישקייק ואופים כ 40 דקות עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא נקי ופני העוגה זהובים. מצננים לטמפרטורת החדר (לא פורסים כשהעוגות חמות מאוד), ומגישים.