הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
קינוח פרווה מעולה מארבעה מצרכים בלבד - כשר לפסח וקל מאוד להכנה.
1. מכינים 8 כוסות או גביעי
קינוח. מפזרים חצי מכמות פירורי העוגיות על תחתית הכוסות.
2. שמים את השוקולד בקערת זכוכית, מוסיפים ⅔ כוס (180 מ"ל) מנוזל הקצפת ואת הקפה המומס ומחממים במיקרוגל במשך 2-1 דקות עד שהקצפת חמה מאוד. מערבבים אחרי דקה. מוציאים ובוחשים לתערובת חלקה ומבריקה. מורידים 8-6 כפות מתערובת השוקולד לקערית ושומרים בצד לעיטור.
3. מקציפים את הקצפת הצמחית הנותרת
לקצפת יציבה. מוסיפים לקצפת את יתרת תערובת השוקולד בהדרגה תוך הקצפה. מחלקים חצי
מכמות הקצפת בין הכוסות, ומזלפים על הקצפת חצי מכמות תערובת השוקולד השמורה. שומרים
3-2 כפות מפירורי העוגיות הנותרים לעיטור ומחלקים את השאר בין הכוסות. מכסים בקצפת
השוקולד הנותרת. מעטרים כל מנה בפירורי העוגיות השמורים ובזילופים של תערובת
השוקולד הנותרת.שומרים במקרר עד להגשה.