• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 4 קינוחים שוקולדיים מדהימים לארוחת ליל הסדר
  • עוגת קשיו וקצפת שוקולד
  • 01 קציפת שוקולד ופירורי עוגיות לפסח
  • 02 אצבעות שקדים, תמרים ושוקולד
  • 03 עוגת אגוזים חגיגית עם קצפת שוקולד
  • 04 עוגת קשיו וקצפת שוקולד

4 קינוחים שוקולדיים מדהימים לארוחת ליל הסדר

אין כמו לסיים את ארוחת החג עם קינוח מושלם! הנה 4 הצעות שוקולדיות שתירצו לנסות
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

4 קינוחים שוקולדיים מדהימים לארוחת ליל הסדר

  • 01 קציפת שוקולד ופירורי עוגיות לפסח
  • 02 אצבעות שקדים, תמרים ושוקולד
  • 03 עוגת אגוזים חגיגית עם קצפת שוקולד
  • 04 עוגת קשיו וקצפת שוקולד

עוגת קשיו וקצפת שוקולד

עוגה פרווה משובחת של אגוזים, שוקולד וקצפת. מתאימה לפסח ולכל ימות השנה

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סולומון \ צילום : יהודה סולומון \ עיצוב : יהודה סולומון
דרג:
עוגת קשיו וקצפת שוקולד
עד 40 דקות \ שף מקצוען - קשה \ פרווה
כמות מנות: 6 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • עוגה
  • 4 חלבונים מביצים גדולות
  • מלח
  • ½ כוס סוכר
  • 100 גרם אגוזי קשיו קלויים טחונים דק
  • 50 גרם אגוזי קשיו קלויים קצוצים לחתיכות קטנות
  • 150 גרם שוקולד מריר קצוץ לחתיכות קטנות
  • קרם
  • 100 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות
  • 1 מיכל קצפת צמחית במתיקות מעודנת "השף הלבן"
  • 1 שקיק סוכר וניל
  • 1 כפית קפה נמס מומס בכף מים חמים
  • 3 כפות ליקר שקדים
  • עיטור
  • פרורי שוקולד מריר
  • אגוזי קשיו קצוצים

איך מכינים:

1. משמנים את הדפנות של תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ, ומרפדים את תחתיתה בנייר אפייה. מחממים את התנור לחום קצת נמוך מבינוני (170 מעלות).
2. מכינים את העוגה. בקערה גדולה מקציפים את החלבונים עם המלח לקצף יציב. מוסיפים את הסוכר בהדרגה, וממשיכים להקציף לקצף נוקשה מאוד ומבריק. מערבבים את אגוזי הקשיו הטחונים והקצוצים עם השוקולד הקצוץ, זורים את התערובת על הקצף ומבליעים אותה לתוכו בתנועות קיפול. מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים את פניה. אופים במרכז התנור במשך 50-45 דקות, עד שתערובת הקצף יבשה ויציבה למגע. מוציאים מהתנור ומצננים.
3. משחררים את העוגה מהתבנית, מסירים את הנייר בזהירות ומניחים את העוגה בצלחת הגשה.
4. מכינים את קרם הקצפת. שמים את קוביות השוקולד בקערה קטנה, ומכסים אותן במים רותחים (בשיטת ההמסה הזו השוקולד פשוט מחליק החוצה מהקערה והוא נוח יותר לערבוב עם הקצפת הקרה). בקערה שנייה מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל ועם הקפה המומס לקצפת רכה. שופכים את כל המים מקערת השוקולד - משעינים להב סכין על דופן הקערה, כדי שקוביות השוקולד לא יחליקו החוצה יחד עם המים. מוסיפים את השוקולד המומס לקערת הקצפת תוך הקצפה. מוסיפים גם את הליקר ומקציפים לקצפת נוקשה. מעבירים כוס מקרם הקצפת לשקיק זילוף עם צנתר כוכב, ומורחים את השאר על העוגה. מזלפים כוכבי קצפת על העוגה. זורים למעלה פירורי שוקולד וקשיו. מכסים בפעמון עוגה ומקררים היטב - במשך לילה לפחות - כדי לתת לטעמים זמן להתמזג.


דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו