• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 4 קדירות מלאות כל טוב שתכינו בקלות
  • חמין בשר מרוקאי
  • 01 חמין בשר מרוקאי
  • 02 קדרת בקר וסלק
  • 03 קדירת בקר ושורשים עם חומוס ומנגולד
  • 04 קדרת עוף, בטטות ותפוזים ברוטב שום ודבש

4 קדירות מלאות כל טוב שתכינו בקלות

אספנו לכם 4 הצעוות לקדירות קלות הכנה. רק לערבב ולשלוח לתנור
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 חמין בשר מרוקאי
  • 02 קדרת בקר וסלק
  • 03 קדירת בקר ושורשים עם חומוס ומנגולד
  • 04 קדרת עוף, בטטות ותפוזים ברוטב שום ודבש

חמין בשר מרוקאי

יהודית אביב משתפת אותנו במתכון האגדי שלה לחמין מרוקאי

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : יהודית אביב \ צילום : יהודית אביב
דרג:
חמין בשר מרוקאי
עד 40 דקות \ שף מתחיל - קל \ בשרי
כמות מנות: 12
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 8-9 תפוחי אדמה (אני אוהבת את הזן האדום שנקרא דזירה(
  • 2-3 בטטות
  • 1 שקית (800 גרם) לקט קטניות לחמין של "סנפרוסט"
  • ½1 ק"ג בשר שמתאים לבישול ארוך"אדום אדום" כגון: מס' 8,6,5,10, 2 או כל בשר שמתאים לתבשילי קדרה כמו אוסו בוקו שזה למעשה מספר 8, רק עם עצם שמוסיפה מלא טעם. אפשר לשים שפונדרה או אסאדו ואפשר לשלב כמה סוגים.
  • ½ ק"ג עצמות מח טריים
  • 2-3 יחידות רגל עגל טרייה (מוסיפה מלא טעם וסמיכות לחמין)
  • 6 ביצים
  • 2 ראשי שום שלמים לא קלופים
  • 1/3 כוס שמן קנולה
  • כפית גדושה פלפל שחור
  • כף שטוחה פפריקה מתוקה
  • מים בכמות שתמלא את הסיר 3/4 גובה
  • מצרכים לקציץ בשר:
  • ½ ק"ג בשר טחון טרי (אני שמה צוואר מס' 10) "אדום אדום"
  • 1 ביצה
  • כפית שטוחה מלח
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 3 כפות פירורי לחם
  • מצרכים לאורז:
  • 1.5 כוסות אורז בסמטי
  • כף מלח
  • 3 כוסות מים רותחים
  • ¼ כפית פלפל שחור
  • מלח
  • 3 כפות שמן קנולה

איך מכינים:

1.    בסיר רחב וגדול שמים שקית לקט קטניות, תפוחי אדמה, בשר, עצמות, רגל עגל וראשי שום.
2.    ממלאים את הסיר במים עד ל - ¾ גובה של הסיר  ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי.
3.    מוסיפים לסיר שמן, מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.
4.    מבשלים על להבה נמוכה עוד שעה- שעה וחצי. חלק מהמים מתאדים וזה בסדר. מכבים את הגז.
5.    משלימים את המים שהתאדו במים רותחים ומוסיפים לסיר את הבטטות, הביצים, הקציצה והאורז (הוראות הכנה בהמשך).
6.    מבשלים כל הלילה על הפלטה כשהסיר מכוסה בשמיכה  או בתנור שמחומם ל -100 מעלות.
7.    בבוקר בודקים את החמין ואם חסר מים מוסיפים רק מים רותחים ולא יותר מידי.
הכנת הקציצה:
1.     שמים בקערה את הבשר הטחון, ביצה, מלח, פלפל שחור, שמן, פטרוזיליה קצוצה, 2-3 כפות פירורי לחם.
2.    יוצרים קציצה עבה מאורכת (כמו רולדה) ועוטפים בנייר אפייה.
הכנת האורז:
1.    שמים את האורז בשקית קוקי.
2.    מוסיפים את כל התבלינים והשמן.
3.    מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, סוגרים את השקית ומערבבים. כששמים את השקית בסיר מנקבים כמה חורים קטנים עם קיסם שיניים או שיפוד בשקית כדי שלא יווצר וואקום.
 








דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing