כניסה למטבח שלי
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
הצטרפות
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
יהודית אביב משתפת אותנו במתכון האגדי שלה לחמין מרוקאי
1. בסיר רחב וגדול שמים שקית לקט קטניות, תפוחי אדמה, בשר, עצמות, רגל עגל וראשי שום.
2. ממלאים את הסיר במים עד ל - ¾ גובה של הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה וחצי.
3. מוסיפים לסיר שמן, מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.
4. מבשלים על להבה נמוכה עוד שעה- שעה וחצי. חלק מהמים מתאדים וזה בסדר. מכבים את הגז.
5. משלימים את המים שהתאדו במים רותחים ומוסיפים לסיר את הבטטות, הביצים, הקציצה והאורז (הוראות הכנה בהמשך).
6. מבשלים כל הלילה על הפלטה כשהסיר מכוסה בשמיכה או בתנור שמחומם ל -100 מעלות.
7. בבוקר בודקים את החמין ואם חסר מים מוסיפים רק מים רותחים ולא יותר מידי.
הכנת הקציצה:
1. שמים בקערה את הבשר הטחון, ביצה, מלח, פלפל שחור, שמן, פטרוזיליה קצוצה, 2-3 כפות פירורי לחם.
2. יוצרים קציצה עבה מאורכת (כמו רולדה) ועוטפים בנייר אפייה.
הכנת האורז:
1. שמים את האורז בשקית קוקי.
2. מוסיפים את כל התבלינים והשמן.
3. מוסיפים 3 כוסות מים רותחים, סוגרים את השקית ומערבבים. כששמים את השקית בסיר מנקבים כמה חורים קטנים עם קיסם שיניים או שיפוד בשקית כדי שלא יווצר וואקום.