הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
פשטידה צמחונית עשירה בביצים ובגבינות, שיכולה לשמש כמנה עיקרית בארוחה
1. מפשירים את הברוקולי (על השיש או 6 דקות במיקרוגל). משמנים כלי חסין־חום עגול בקוטר 24-22 ס"מ (או תבנית אחרת ששטחה דומה) במעט שמן זית וזורים קמח מצה על תחתיתו ועל דופנותיו. מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון, 170 מעלות בתכנית טורבו).
2. בקערה גדולה מערבבים יחד ברוקולי, נענע, גבינת נפוליאון, שלושה־רבעים מכמות הפרמזן, ביצים, קליפת לימון, מיץ לימון ותבלינים.
3. חוצים 6 עגבניות שרי וחותכים את השאר לרבעים. מוסיפים את הרבעים לתערובת הברוקולי ומערבבים. מעבירים את התערובת לכלי חסין־החום. מסדרים למעלה את עגבניות השרי החצויות. אופים במשך 30 דקות. זורים על הפשטידה את פתיתי הפרמזן השמורים ואופים במשך 35-25 דקות עד שפני הפשטידה מקבלים גוון חום־זהוב ומרכז הפשטידה מתייצב. מצננים 15 דקות לפני החיתוך.