• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 4 סלטים בריאים וקלי הכנה שהם ארוחה מושלמת
  • סלט חם של דלעת צלויה, קינואה, אבוקדו, אגוזים וקוביות טופו
  • 01 סלט חם של דלעת צלויה, קינואה, אבוקדו, אגוזים וקוביות טופו
  • 02 סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף
  • 03 סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף
  • 04 סלט גרגרי חומוס, עגבניות וגבינת חמד

4 סלטים בריאים וקלי הכנה שהם ארוחה מושלמת

מרגישים שצריכים לקזז קלוריות? אספנו לכם ארבעה סלטים בריאים, מלאים בדברים טובים שתכינו בקלות בכמה דקות
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 סלט חם של דלעת צלויה, קינואה, אבוקדו, אגוזים וקוביות טופו
  • 02 סלט כרוב סגול, תפוחי עץ, סלרי וקוביות עוף
  • 03 סלט ירוק עם תפוזים, גמבה ורצועות עוף
  • 04 סלט גרגרי חומוס, עגבניות וגבינת חמד

סלט חם של דלעת צלויה, קינואה, אבוקדו, אגוזים וקוביות טופו

סלט - ארוחה שכולו בריאות עם שילוב טעמים נהדר וניחוח תפוזים

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
סלט חם של דלעת צלויה, קינואה, אבוקדו, אגוזים וקוביות טופו
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ פרווה
כמות מנות: 4-6
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 1 כף שמן זית לצריבת הטופו + 1 כף שמן זית לצליית הדלורית
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו פיקנטי או טבעי "טופו תנובה" חתוך לפרוסות בעובי 1 סמ"ר
  • 1 דלורית או 500 גרם דלעת קלופה ופרוסה לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
  • מלח, פלפל
  • 1 כפית אורגנו יבש או טרי קצוץ
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס קינואה
  • 1 אבוקדו קלוף ופרוס
  • 1/3 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • לרוטב:
  • 2 כפות מיץ תפוזים (אם אין - מיץ לימון)
  • 2 כפות חומץ תפוחים
  • 1 כף מייפל
  • 4 כפות שמן זית
  • מלח, פלפל

איך מכינים:

1. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומחממים תנור ל 200 מעלות. טורפים את מרכיבי הרוטב. מחממים פלנצ'ה או מחבת משומנת וצורבים את פרוסות הטופו כדקה מכל צד.

2. מניחים את הדלורית בתבנית, בוזקים עליה מלח, פלפל, אורגנו ופפריקה. מזלפים שמן זית וצולים כ 20 דקות עד שהדלורית רכה.

3. שמים את הקינואה בסיר עם 1/2 כפית מלח ושפע מים רותחים (כמו לפסטה), מביאים לרתיחה ומבשלים כ 20 דקות עד שהקינואה רכה. מסננים היטב.

4. שמים בצלחת הגשה עמוקה את כל מרכיבי הסלט, יוצקים רוטב, מערבבים קלות בעדינות ומגישים.





דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing