• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 4 מתכוני קרם ברולה מעולים!
  • טארט קרם ברולה
  • 01 קרם ברולה לימון
  • 02 קרם ברולה בציפוי ג'לי פטל
  • 03 טארט קרם ברולה
  • 04 קרם ברולה - מתכון טעים וקל להכנה!

4 מתכוני קרם ברולה מעולים!

בטעמים, בגרסת הפרווה, וגם המתכון הקלאסי, קבלו 4 מתכוני קינוח קרם ברולה מעולים
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

4 מתכוני קרם ברולה מעולים!

  • 01 קרם ברולה לימון
  • 02 קרם ברולה בציפוי ג'לי פטל
  • 03 טארט קרם ברולה
  • 04 קרם ברולה - מתכון טעים וקל להכנה!

טארט קרם ברולה

בארצות הברית מכנים את הטארט הזה “קראק פאי״ והוא נבחר כבר שנים על ידי כל המגזינים המובילים בעולם בתור הפאי הטוב בתבל.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : חוברת שבועות תנובה 2016
דרג:
טארט קרם ברולה
עד 40 דקות \ שף חובבן - בינוני \ חלבי
כמות מנות: 8-6 מנות
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 400 גרם בצק פריך למאפים מתוקים "מעדנות"
  • 125 גרם ( 1/2 כוס) סוכר
  • 60 גרם ( 1/4 כוס) סוכר חום
  • 1 כף חלב מרוכז
  • 1/4 כפית מלח
  • 125 מ״ל ( 1/2 כוס) חמאת תנובה מומסת
  • 100 מ״ל (1/3 כוס + 1 כף) שמנת מתוקה להקצפה 38% שומן השף הלבן
  • 4 חלמונים
  • 1 כפית תמצית וניל

איך מכינים:


1. מחממים מראש תנור לחום בינוני ( 180 מעלות).
2 מרדדים את הבצק ומסדרים אותו על תבנית הפאי. מהדקים היטב לקצוות.
מחוררים מעט עם מזלג ומכניסים למקפיא ל־ 20 דקות. מוציאים ומעבירים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל־ 18 דקות. מוציאים ומקררים.
3 בינתיים מערבבים את שני סוגי הסוכר ביחד. מוסיפים את החלב המרוכז, המלח והחמאה הנמסה ומערבבים היטב. מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים. מוסיפים את החלמונים והווניל ומערבבים שוב לתערובת אחידה.
4 יוצקים את התערובת לתוך הבצק ומחזירים לתנור. אופים 30 דקות.
מורידים את החום ל־ 150 מעלות וממשיכים לאפות עוד 20 דקות. הפאי צריך להיות עשוי וזהוב בצדדים וקצת רוטט במרכז. מוציאים ומקררים שעתיים בתבנית. מניחים לפאי להתקרר בחוץ למשך לילה. מגישים קר.
 
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו