• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 4 מתכוני בראנץ' ללא גלוטן, מתוקים וקלים להכנה שיתאימו גם לילדים
  • קאפקייקס תותים ולימון ללא גלוטן
  • 01 קאפקייקס תותים ולימון ללא גלוטן
  • 02 פרוסות פצפוצים בשני שוקולדים
  • 03 עוגת שוקולד ללא גלוטן
  • 04 מוס שוקולד לבן ותותים בפירורי בוטנים פריכים

4 מתכוני בראנץ' ללא גלוטן, מתוקים וקלים להכנה שיתאימו גם לילדים

הבראנץ' הזה הולך להיות מושלם! הנה המתכונים שבחרנו בדיוק בשבילך
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

4 מתכוני בראנץ' ללא גלוטן, מתוקים וקלים להכנה שיתאימו גם לילדים

  • 01 קאפקייקס תותים ולימון ללא גלוטן
  • 02 פרוסות פצפוצים בשני שוקולדים
  • 03 עוגת שוקולד ללא גלוטן
  • 04 מוס שוקולד לבן ותותים בפירורי בוטנים פריכים

קאפקייקס תותים ולימון ללא גלוטן

עוגות צבעוניות עליזות שגם ילדים יאהבו.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : דנית סלומון \ צילום : יהודה סלומון \ עיצוב : יהודה סלומון
דרג:
קאפקייקס תותים ולימון ללא גלוטן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 20 יחידות סוג תבנית / כלי: גביעי קאפקייקס חד־פעמיים לאפייה
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 לימון גדול
  • 250 גרם תותי שדה
  • 100 גרם חמאת "תנובה" בטמפרטורת החדר
  • 1 כוס + 2 כפות (225 גרם) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים גדולות
  • 2 כוסות (250 גרם) תערובת קמחים רב־תכליתית ללא גלוטן (כמו "תמי" או "כרגיל")
  • 1 שקיק (10 גרם) אבקת אפייה
  • ½ כוס (125 מ"ל) חלב "תנובה"

איך מכינים:

1. מגררים את קליפת הלימון לתוך קערת ערבוב. חוצים את הלימון, בעזרת סכין קטנה וחדה מפרידים את ציפת הפלחים מהקרומים השקופים ומוציאים לקרש חיתוך. קוצצים את חצאי הפלחים ל־3-2 חתיכות. סוחטים את המיץ מחצאי הלימון המרוקנים ומודדים 2 כפות מיץ. שוטפים ומייבשים את התותים. חוצים 10 תותים קטנים לאורכם ושומרים בצד. קוצצים את השאר לקוביות בגודל בינוני.
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון; 160 מעלות בתוכנית טורבו). מסדרים 20 גביעי קאפקייקס בתבנית שטוחה גדולה או מניחים 20 עטרות נייר בתבניות שקעים.
3. מערבלים את החמאה עם קליפת הלימון, הסוכר והווניל לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם - ומערבלים היטב אחרי כל הוספה. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים מיץ לימון וחלב ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את ציפת הלימון ואת התותים הקצוצים ומערבבים בכף או במרית.
4. מחלקים את תערובת הקאפקייקס בין גביעי הקאפקייס, ומניחים חצי תות במרכז כל קאפקייק. אופים במשך 20 דקות או עד שמרכז העוגות קפיצי למגע.







דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו