הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.
מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה
במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר
עוגות צבעוניות עליזות שגם ילדים יאהבו.
1. מגררים את קליפת הלימון לתוך קערת ערבוב. חוצים את הלימון, בעזרת סכין קטנה וחדה מפרידים את ציפת הפלחים מהקרומים השקופים ומוציאים לקרש חיתוך. קוצצים את חצאי הפלחים ל־3-2 חתיכות. סוחטים את המיץ מחצאי הלימון המרוקנים ומודדים 2 כפות מיץ. שוטפים ומייבשים את התותים. חוצים 10 תותים קטנים לאורכם ושומרים בצד. קוצצים את השאר לקוביות בגודל בינוני.
2. מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון־תחתון; 160 מעלות בתוכנית טורבו). מסדרים 20 גביעי קאפקייקס בתבנית שטוחה גדולה או מניחים 20 עטרות נייר בתבניות שקעים.
3. מערבלים את החמאה עם קליפת הלימון, הסוכר והווניל לתערובת אוורירית. מוסיפים את הביצים - אחת בכל פעם - ומערבלים היטב אחרי כל הוספה. מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים מיץ לימון וחלב ומערבלים רק עד שהתערובת אחידה. מוסיפים את ציפת הלימון ואת התותים הקצוצים ומערבבים בכף או במרית.
4. מחלקים את תערובת הקאפקייקס בין גביעי הקאפקייס, ומניחים חצי תות במרכז כל קאפקייק. אופים במשך 20 דקות או עד שמרכז העוגות קפיצי למגע.