• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
המטבח שלי
השף הלבן
השף הלבן  לוגו
  • התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
10 דקות
מנות ראשונות
מרקים
ארוחת בוקר
ארוחת צהריים
ארוחת ערב
מתכונים לשבת
מתכונים טבעוניים
מתכונים צמחוניים
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
ללא גלוטן
מתכונים עתירים בחלבון
מתכונים דיאטטיים
מתכונים לחג
מתכונים לטו בשבט
מתכונים לחג השבועות
מתכונים לפורים
מתכונים לפסח
מתכונים לסוכות
מתכונים ליום העצמאות
ראש השנה
מתכונים לחנוכה
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
דגים
ירקות
מתכונים ממוצרי בסיס
קטניות
פירות
מתכונים עם בשר בקר
עוף
פסטה
אורז
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
גלידה
שייק
קינוחים אישיים
פנקייק
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
עוגיות בריאות
עוגיות שיבולת שועל
תפריט
התחבר למטבח שלי
סלטים
סלטים
סלטים לשבת
סלטים מיוחדים
לחמים לחמניות ומאפים
לחמים לחמניות ומאפים
מתכון לפיצה
בצק פילו
כריכים
מאפים מלוחים
פשטידות וקיש
מתכונים נוספים
מתכונים נוספים
סוג הארוחה
סיגה סיגה: מגוון מתכונים לארוחה מושלמת בקצב יווני
אוכל בריא
מתכונים לחג
קיץ יווני עם פיראוס
חומרי גלם
הבלוג שלנו
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות עוגיות וקינוחים
עוגות יום הולדת
מתכונים ורעיונות לקינוחים
עוגות בחושות
עוגות שוקולד
עוגות גבינה
עוגות שמרים
עוגיות
צור קשר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 4 מתכוני בראנץ' דיאטטים, מתוקים וקלים להכנה
  • עוגת גבינה ומנגו מועשרת בחלבון ודלת שומן
  • 01 עוגת גבינה ומנגו מועשרת בחלבון ודלת שומן
  • 02 פבלובה לייט עם תותים, אננס ויופלה GO פירות יער
  • 03 אגסים במייפל ויופלה GO
  • 04 עוגת גזר ואגוזי מלך ללא סוכר

4 מתכוני בראנץ' דיאטטים, מתוקים וקלים להכנה

הבראנץ' הזה הולך להיות מושלם! הנה המתכונים שבחרנו בדיוק בשבילך
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

4 מתכוני בראנץ' דיאטטים, מתוקים וקלים להכנה

  • 01 עוגת גבינה ומנגו מועשרת בחלבון ודלת שומן
  • 02 פבלובה לייט עם תותים, אננס ויופלה GO פירות יער
  • 03 אגסים במייפל ויופלה GO
  • 04 עוגת גזר ואגוזי מלך ללא סוכר

עוגת גבינה ומנגו מועשרת בחלבון ודלת שומן

עוגה קלה ורעננה, קלת הכנה וללא גלוטן, עשירה בחלבון בזכות יופלה GO, קוטג' וביצים.

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
עוגת גבינה ומנגו מועשרת בחלבון ודלת שומן
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 12 סוג תבנית / כלי: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 2 מיכלי קוטג' 5% או 9% "תנובה", מסוננים מנוזלים (ניתן להשתמש בחיתול בד)
  • 2 גביעי יופלה GO בטעם טבעי
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות פודינג אינסטנט וניל
  • 1 כפית פרג (שלם, לא טחון)
  • לקרם מנגו:
  • 1/2 שקית (150 גרם) מנגו "סנפרוסט" מופשר
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל

איך מכינים:

1. שמים במעבד מזון מנגו ופודינג ומעבדים לקרם חלק. מניחים בצד. שמים גבינה, יוגורט סוכר וביצים במעבד מזון (אין צורך לשטוף את המיכל מהמנגו) ומעבדים עד קבלת קרם חלק ללא גושי הקוטג'. מעבירים לתבנית משומנת.
2. מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ 50-60 דקות עד שהשוליים מזהיבים ויציבים והמרכז עדיין רוטט. מצננים.
3. מורחים על העוגה המצוננת את קרם המנגו ומאחסנים במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.



דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
מפת אתר
צור קשר
המתכונים שלי
הצהרת נגישות
 
בלוג השף
תנאי שימוש
שאלות נפוצות
שירות לקוחות
מפת האתר
יצירת קשר
בלוג השף
עמוד הבית
|
שאלות ותשובות
|
מפת האתר
|
יצירת קשר
מבשלים איתכם מכל מקום
הצהרת נגישות הצהרת נגישות
IDEODIGITAL
תנובה לוגו