עוגת גבינה ומנגו מועשרת בחלבון ודלת שומן
עוגה קלה ורעננה, קלת הכנה וללא גלוטן, עשירה בחלבון בזכות יופלה GO, קוטג' וביצים.
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: נעמה רן
\
צילום
: נעמה רן
דרג:

עד 20 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
חלבי
כמות מנות:
12
סוג תבנית / כלי: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ
דירוג גולשים:
רכיבים:
- 2 מיכלי קוטג' 5% או 9% "תנובה", מסוננים מנוזלים (ניתן להשתמש בחיתול בד)
- 2 גביעי יופלה GO בטעם טבעי
- 4 ביצים
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות פודינג אינסטנט וניל
- 1 כפית פרג (שלם, לא טחון)
- לקרם מנגו:
- 1/2 שקית (150 גרם) מנגו "סנפרוסט" מופשר
- 1 כף אינסטנט פודינג וניל
איך מכינים:
1. שמים במעבד מזון מנגו ופודינג ומעבדים לקרם חלק. מניחים בצד. שמים גבינה, יוגורט סוכר וביצים במעבד מזון (אין צורך לשטוף את המיכל מהמנגו) ומעבדים עד קבלת קרם חלק ללא גושי הקוטג'. מעבירים לתבנית משומנת.
2. מחממים תנור ל 170 מעלות ואופים כ 50-60 דקות עד שהשוליים מזהיבים ויציבים והמרכז עדיין רוטט. מצננים.
3. מורחים על העוגה המצוננת את קרם המנגו ומאחסנים במקרר 3 שעות לפחות לפני ההגשה.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה