ספרינג-רולס במילוי חביתה, פרוסות עמק וירקות
ביצה, גבינה וירקות בגלגול אחד שאפשר ללמד את הילדים היותר גדולים להכין בעצמם
מאת: עורך השף הלבן
\
מקור מתכון
: נעמה רן
\
צילום
: נעמה רן
דרג:

עד 20 דקות
\
שף מתחיל - קל
\
חלבי
כמות מנות:
6
דירוג גולשים:
רכיבים:
- 2 כפות שמן זית
- 6 ביצים תנובה
- 6 דפי אורז
- קורט מלח
- 1/2 מיכל גבינה לבנה 5% תנובה
- 6 פרוסות גבינת עמק תנובה
- 1 מלפפון חתוך לרצועות דקות
- 1 גזר חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 1 פלפל צהוב חתוך לרצועות דקות
איך מכינים:
1. מחממים שמן במחבת ומכינים חביתה מכל ביצה.
2. מניחים קערת מים גדולה ליד משטח העבודה ומכינים את כל המרכיבים בהישג יד. טובלים דף אורז בקערת המים כ 20-30 שניות, מוציאים, מנערים עודפי מים ומניחים על משטח העבודה. מניחים על דף האורז (הרטוב) חביתה, זורים מעט מלח, מורחים גבינה לבנה, עליה מניחים פרוסת עמק ומסדרים ירקות בחלק הקרוב אלינו. מקפלים את דף האורז כ 2-3 ס"מ מימין ומשמאל ומגלגלים.
3. חוזרים על הפעולות עם שאר דפי האורז, חוצים במרכז (כדי שיהיה נח לאכול) ומגישים.
דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה