• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • עוגות שמרים
    • מתכונים לעוגיות ומתכונים עם עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
  • מתכונים נוספים
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
        • מתכונים לחג השבועות
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
      • ולקינוח...
        • עוגות ועוגיות
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
        • קטניות
        • פירות
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר

כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי

כניסה למטבח שלי

מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:

תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות

איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.

מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו

נא להזין סיסמא חדשה:

* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה

הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 3 מתכוני מרקים בניחוח יווני
  • מרק קישואים ונענע עם טוסטוני חמד
  • 01 מרק כרובית ויוגורט חם
  • 02 מרק קישואים ונענע עם טוסטוני חמד
  • 03 קולוקיטה סופה - מרק דלעת מוגש עם בולגרית מפוררת

3 מתכוני מרקים בניחוח יווני

צאו מהקופסה ובואו לגוון! פותחים את הארוחה עם מרק בניחוח יווני מנחם וטעים. אספנו 3 מתכונים שיפתחו לכם את התיאבון
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף
  • 01 מרק כרובית ויוגורט חם
  • 02 מרק קישואים ונענע עם טוסטוני חמד
  • 03 קולוקיטה סופה - מרק דלעת מוגש עם בולגרית מפוררת

מרק קישואים ונענע עם טוסטוני חמד

מרק רענן שהופך לארוחה קלה בזכות טוסטוני חמד. מומלץ לתבול אותם במרק

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : נעמה רן \ צילום : נעמה רן
דרג:
מרק קישואים ונענע עם טוסטוני חמד
עד 20 דקות \ שף מתחיל - קל \ חלבי
כמות מנות: 6
דירוג גולשים:
רוצה להתייעץ?
וואטסאפ לשף שלנו

רכיבים:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 בצל קצוץ
  • 2 ענפי בצל ירוק, קצוצים
  • 6 קישואים פרוסים
  • 8 שיני שום קצוצות
  • מלח, פלפל
  • 2 ענפי סלרי
  • צרור פטרוזיליה (ענפים שלמים. לא קצוצה)
  • 1 עלה דפנה
  • 1/4 כוס נענע קצוצה
  • לטוסטוני חמד:
  • 6 פרוסות לחם או חלה
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 שן שום כתושה
  • 6 פרוסות חמד 5% פיראוס

איך מכינים:

1. מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל 2-3 דקות. מוסיפים בצל ירוק, קישואים, שום, מלח ופלפל ומטגנים כ 10 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
2. יוצקים מים עד כמעט גובה פני הירקות, מצרפים סלרי, פטרוזיליה ועלה דפנה. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה על להבה גבוהה. מנמיכים להבה ומבשלים כ 20-30 דקות עד שהקישואים רכים. מוציאים את הסלרי, הפטרוזיליה ועלה הדפנה. מוסיפים נענע ומכבים את האש. טוחנים את המרק, טועמים ומתקנים תיבול.
3. מכינים את הטוסטונים: מזלפים שמן זית על הפרוסות ומפזרים מעט שום כתוש. מניחים פרוסת חמד על כל פרוסת לחם ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 8-10 דקות עד שהגבינה נמסה.
4. מגשים את המרק בליווי הטוסטונים.






דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

מתכונים שצפית בהם לאחרונה

    אין מתכונים נוספים שנצפו

    דף הבית
    • מפת אתר
    • צור קשר
    • המתכונים שלי
    • העלאת מתכון
    • הצהרת נגישות
    • בלוג השף
    • תנאי שימוש
    מתכונים נוספים
    • מוס רוזמרי חלבה
    • סופלה שוקולד
    • עלי סיגרים במילוי גבינה
    • מאפה גבינות וחצילים
    • פאי דובדבנים אישי
    סוגי מתכונים
    • פסטה
    • מרקים
    • עוגות
    • עוגות בחושות
    • עוגיות קוואקר
    ערוצי השף הלבן
    המוצרים שלנו
    הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
    ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
    בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
    נרשמת בהצלחה
    השף הלבן techmarketing