• עבור לתפריט ראשי
  • מעבר לתוכן מרכזי
  • עבור לעמודת צד
  • עבור לאזור תחתון
  • התחבר למטבח שלי
  • העלאת מתכון
השף הלבן  לוגו תנובה לוגו
תפריט
  • חנוכה
  • סלטים
    • סלטים לשבת
    • סלטים מיוחדים
  • לחמים לחמניות ומאפים
    • מאפים מלוחים
    • פשטידות וקיש
    • מתכונים לפיצה מכל הסוגים
    • בצק פילו
    • כריכים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
    • מתכונים ורעיונות לקינוחים
      • גלידה
      • שייק
      • קינוחים אישיים
      • מתכון לפנקייק
    • עוגות בחושות
    • עוגות שוקולד
    • עוגות יום הולדת
    • עוגות גבינה
    • עוגות שמרים
    • עוגיות
      • עוגיות בריאות
      • עוגיות קוואקר
  • מתכונים נוספים
      • פסטיבל יווני
      • סוג הארוחה
        • מנות ראשונות
        • ארוחת בוקר
        • ארוחת ערב
      • סוג התבשיל
        • לחמים לחמניות ומאפים
        • סלטים
        • מרקים
        • מתכון לפנקייק
      • סגנון הבישול
        • מתכונים ב10 דקות
        • מכינים לילדים
        • מתכונים צמחוניים
        • מתכונים טבעוניים
      • חגים ומועדים
        • מתכונים לחג השבועות
        • חוברת שבועות 2019
        • מתכונים לפורים
        • מתכונים לפסח
        • מתכונים לסוכות
        • מתכונים ליום העצמאות
        • מתכונים לשבת
        • ראש השנה
        • עוגות יום הולדת
        • מתכונים לחנוכה
        • מתכונים לטו בשבט
      • ולקינוח...
        • עוגות עוגיות וקינוחים
        • קינוחים
      • חומרי גלם
        • קטניות
        • פירות
        • מתכונים עם בשר בקר
        • עוף
        • פסטה
        • דגים
        • ירקות
  • ספריית-השף
  • צור קשר
  • מפת אתר
כניסה למטבח שלי

לכל אחד יש את המטבח שלו, שמסודר בדיוק כמו שהוא אוהב.
הירשמו כאן ותוכלו לסדר את המטבח האישי שלכם: להעלות מתכונים שלכם, לשמור מתכונים שאהבתם, לשתף וליהנות מהטבות.

כניסה לאזור האישי שלי
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
זכור אותי
כניסה למטבח שלי
מרוב תיאבון שכחתם את הסיסמא? לא נורא.
הזינו את כתובת הדוא"ל שלכם והשף הלבן ישלח מיד הנחיות לאיפוס הסיסמא:
תודה

מייל איפוס סיסמא נשלח אליך
לכתובת הדוא"ל שהוזנה

במידה ולא התקבל דוא"ל אנא בדוק/י את כתובת הדוא"ל שעמה נרשמת לאתר

הצטרפות
איזה כיף שאתם איתנו!
בלי לבזבז זמן (בכל זאת, כולם כבר רעבים...)
מלאו את הפרטים בשדות הבאים וקדימה, השף הלבן מחכה!
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
מצוין!
מייל עם אישור ההרשמה נשלח אליך ממש עכשיו
נא להזין סיסמא חדשה:
* השדות המסומנים בכוכבית הנם שדות חובה
הסיסמא אופסה בהצלחה

נא לחץ כאן להתחברות

מעבר לתוכן מרכזי
גודל פונט
  • דף הבית
  • ספריית-השף
  • 3 מתכונים מפנקים ועשירים בירקות לכל המשפחה
  • לחמניות גבינה, זיתים וברוקולי
  • 01 אצבעות פילו גבינה וכרובית
  • 02 בייגלה כרובית ללא גלוטן
  • 03 לחמניות גבינה, זיתים וברוקולי

3 מתכונים מפנקים ועשירים בירקות לכל המשפחה

שלוש בלוגריות מובילות הכינו במיוחד עבורנו מתכונים לפינוקים עשירים בגבינות ובפתיתי הירקות של "סנפרוסט"
שתף באמצעות:
נא להזין כתובת דוא\"ל
ספריית-השף

3 מתכונים מפנקים ועשירים בירקות לכל המשפחה

  • 01 אצבעות פילו גבינה וכרובית
  • 02 בייגלה כרובית ללא גלוטן
  • 03 לחמניות גבינה, זיתים וברוקולי

לחמניות גבינה, זיתים וברוקולי

דרך נהדרת להוסיף בסתר ירק לארוחת ערב של ילדים שנרתעים מאכילת ירקות. פתיתי הברוקולי לא מורגשים והלחמניות טעימות ונחטפות

מאת: עורך השף הלבן \ מקור מתכון : יהודית אביב \ צילום : יהודית אביב
דרג:
לחמניות גבינה, זיתים וברוקולי
חלבי
כמות מנות: 12 מאפינס קטנים או 6 גדולים סוג תבנית / כלי: תבנית מאפינס
דירוג גולשים:

רכיבים:

  • 1 שקית (800 גרם) פתיתי ברוקולי של "סנפרוסט"
  • 3 ביצים גדולות
  • 1 כוס זיתים ירוקים
  • 1 גביע (250 גרם) קוטג' 5% "תנובה"
  • 150 גרם גבינת פטה 5% "פיראוס"
  • 100 גרם גבינת שמנת "נפוליאון"
  • 100 גרם פתיתי גבינת עמק "תנובה"
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 100 גרם חמאת "תנובה" מומסת
  • 1.5 כוסות קמח רגיל/כוסמין
  • שקית אבקת אפייה
  • מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 50 גרם תערובת גרעינים לא קלויים (לא חובה, לא מתאים למתכון שמיועד לילדים)

איך מכינים:

1.    שמים את הברוקולי במסננת צפופה ושוטפים תחת ברז מים עד שהפתיתים מופשרים. מסננים היטב ומייבשים עם מגבת מטבח.
2.    שמים בקערה גדולה את כל החומרים לפי סדר כתיבתם ומערבבים היטב עם כף. מעבירים את התערובת לשקית זילוף שתקל מאוד על המזיגה לתבניות.
3.    משמנים היטב תבניות מאפינס בשמן זית.
4.    מזלפים מהתערובת לתבניות - ממלאים את התבניות כמעט עד הסוף.
5.    מפזרים גרעינים מעל הלחמניות.
6.    מחממים תנור לחום של 170 מעלות ואופים את הלחמניות 30-40 דקות עד שהם מקבלים צבע שחום יפה.
7.    מצננים היטב ומגישים. מומלץ להגיש עם סלט ירקות או ירקות חתוכים גס.





דרג:
הדוא"ל נשלח בהצלחה
  • פרגנו לשף!
    לחצו על הלב והראו לשף הלבן
    את המתכון שאהבתם
  • רוצים לשתף את המתכונים של השף?
    לחצו על השיתוף
  • אוהבים? שומרים!
    לחצו כאן ושמרו את המתכון באיזור
    האישי שלכם
|

הדוא"ל נשלח בהצלחה

דף הבית
  • מפת אתר
  • צור קשר
  • המתכונים שלי
  • העלאת מתכון
  • הצהרת נגישות
  • בלוג השף
  • תנאי שימוש
מתכונים נוספים
  • מוס רוזמרי חלבה
  • סופלה שוקולד
  • עלי סיגרים במילוי גבינה
  • מאפה גבינות וחצילים
  • פאי דובדבנים אישי
סוגי מתכונים
  • פסטה
  • מרקים
  • עוגות עוגיות וקינוחים
  • עוגות בחושות
  • עוגיות קוואקר
ערוצי השף הלבן
המוצרים שלנו
הירשמו כאן וקבלו את המתכונים הכי טריים ישירות למייל שלכם!
ההרשמה התקבלה בהצלחה, תודה.
בשליחת טופס זה אני מסכים שמידע עליי יישמר במאגרי המידע של החברה והיא תשתמש בו בהתאם למדיניות הפרטיות. אני מאשר/ת קבלת עדכונים, פרסומים והטבות מקבוצת תנובה באמצעות מיילים ו/או הודעות טקסט. ניתן להסיר את פרטיך מרשימת התפוצה בכל עת.
נרשמת בהצלחה
השף הלבן techmarketing
  • וואטסאפ
    לשף שלנו